Tinklalaidėje „Vykėliai“, kurią Marius Povilas Elijas Martynenko veda kartu su aktoriumi Arūnu Sakalausku, menininkas kalbėjo apie neseniai atliktą akies operaciją. Žinomas vyras pasakojo, kad jos metu buvo pašalinta akis. Savo istorija jis sutiko pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„Akylesni žiūrovai pastebės, kad prie stalo sėdžiu su akiniais. Taip yra dėl to, kad praradau dešiniąją akį, teko gulėti akių lygų klinikoje.

Kai man pasakė, kad gali tekti šalinti akį, aš pagalvojau o ne, tai viena iš mėgstamiausių mano akių.

Po to aš pradėjau googlinti protezus, mačiau, kad jų yra labai fainų. Vėliau, kai akis pradėjo reaguoti į hormoninius vaistus, antibiotikus, visas lašelines, man pasakė, kad jos neoperuos, aš net truputį nusivyliau.

Dabar sėdžiu su akiniais, tas vaizdas nėra gražus. Kol sulauksiu pirato akies raiščio, keliaujančio iš Sasekso arba protezo, vieną ar dvi laidas pasėdėsiu su akiniais, o paskui rodysiu vieną akį arba abi, tik viena bus imitacija“, – kalbėjo Marius Povilas Elijas Martynenko.

Vėliau kiek surimtėjęs žinomas menininkas pasakojo, kad bene penkias savaites jį kankino didelis akies skausmas, galiausiai vieną naktį teko vykti į ligoninę.

„Nuvažiavęs dariau visus kvėpavimo pratimus, vaikščiojau po palatą, man leido nuskausminamuosius, tačiau akies skausmo niekas neįveikė.

Galiausiai man padėjo šokis, intensyvus judesys nukreipė mano mintis. Prisimenu, kai atėjo anesteziologas, paklausė, kaip jaučiuosi, pasakiau, kad nepaisant to skausmo, puikiai. Jo žvilgsnis tarsi klausė, ar aš adekvačiai suvokiu savo dabartinę situaciją, juk akį reikės operuoti“, – sakė Marius Povilas Elijas Martynenko.

Visą tinklalaidės epizodą matyti žiūrėti žemiau:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją