A. Sakalauskas ir G. Laubner aukso žiedus sumainyti nusprendė Vilniaus Bernardinų sode. Per pietus įvykusios poros vestuvės vainikavo jų, kaip oficialių sutuoktinių, gyvenimo pradžią.

Pasidžiaugti žmonos ir vyro meiles švente atvyko artimieji, bičiuliai bei kolegos. Pakiliai nusiteikusi pora šypsenas dovanojo ir žiniasklaidos fotografams.

Lietuvos nacionalinio dramos teatro aktorius, neseniai atšventęs savo 60-ies metų jubiliejų, tuomet interviu kalbėjo, kad gyvenimas yra nuostabus.

„Laikas be pėdsakų nepraeina. Atrodo, kad nesikeiti, o iš tikrųjų keitiesi. Gyvenimas be naujų patirčių nepraeina. Vis ką nors patiri, įgauni“, – tikino menininkas.

Įdomu tai, kad pora susižadėjo ypatingoje vietoje – scenoje, kuriai A. Sakalauskas yra atidavęs didelę savo gyvenimo dalį.

Sužadėtuvės įvyko balandžio 9 d. Mariaus Ivaškevičiaus spektaklio „Miegantieji“ pabaigoje, kuomet aktorius priklaupė ant kelio prieš savo mylimąją.

Populiariame spektaklyje vaidinantis A. Sakalauskas mylimajai įteikė žiedą bei gėlių puokštę. Gražų aktoriaus žingsnį lydėjo kolegų ir žiūrovų plojimai.

Romantiška akimirka feisbuke pasidalino ir žurnalistė Nemira Pumprickaitė.

Žinia, kad aktoriaus širdis vėl užimta, pasitvirtino neseniai vykusio filmo peržiūroje. A. Sakalauskas drauge su beveik 20-čia metų jaunesne antra puse apsilankė „Mėlyna kaip apelsinas žemė“ premjeroje sostinėje.

Trumpai apie G. Laubner aktorius buvo pasisakęs ir žurnalui „Savaitė“. Leidinio interviu metu A. Sakalauskas dėkojo gydytojai už suteiktą paramą ir pagalbą. Aktorius pasakojo, kad jo gyvenime buvo laikotarpis, kai reikėjo labai daug dirbti tiek teatruose, tiek televizijų laidose, o santykiai šeimoje buvo pašliję.

„Buvau arti pragaro... – žurnalui „Savaitė“ neslėpė jis. – Mano nepriklausomas guru šiame išlaisvinimo kelyje buvo žinomas toksikologas Robertas Badaras, taip pat daug padėjo daktarė Gabija Laubner. Jie man patarė lankyti anoniminių alkoholikų klubą. Čia ir radau išeitį.“

G. Laubner – šalyje žinoma medikė, klinikinės toksikologijos gydytoja, gydytoja anesteziologė-reanimatologė, Ūminių apsinuodijimų skyriaus ir Toksikologijos RITS vedėja, dirbanti Respublikinėje Vilniaus universitetinėje ligoninėje.

Prieš šiuos santykius aktorius gyvenimą kūrė su ilgamete širdies drauge, aktore Jolanta Dapkūnaite. Tris dešimtmečius kartu buvusi pora taip niekada ir nesusituokė.

Dar anksčiau, jaunystėje, A. Sakalauskas šeimą kūrė su kita garsia aktore – Ingeborga Dapkūnaite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)