Šių metų ceremoniją vedė amerikiečių aktorė Miranda Cosgrove (serialas „iCarly“) ir amerikietiškojo futbolo (NFL) superžvaigždė Robas Gronkowskis, o renginio metu pasirodė ir muzikos atlikėjai Kid Cudi ir Jackas Harlow bei keletas kitų žvaigždžių. Apdovanojimų ceremoniją galima pamatyti per „Paramount+“ naujos kartos televizijoje „Go3”, rašoma spaudos pranešime.

Nepaisant įspūdingų šou elementų, 1000 šlykštukų „slaimų“ (ang. „slime“) pagrindinėje ceremonijos dalyje Nickelodeon oranžiniai dirižabliai (ang. „blimp“) buvo įteikti vaikų ir jaunimo mėgstamiausioms įžymybėms, televizijos laidoms, filmams ir kitų kategorijų laimėtojams. Pasaulinės superžvaigždės taip pat pelnė savo apdovanojimus: Billie Eilish „Geriausio albumo“ ir „Geriausios dainos“ kategorijose, Ariana Grande išrinkta „Geriausia atlikėja", Edas Sheeranas tapo „Geriausiu atlikėju“, Justinas Bieberis ir The Kid LAROI „Geriausias muzikinis bendradarbiavimas", „Žmogaus voro“ žvaigždės Tomas Hollandas ir Zendaya gavo „Geriausio aktoriaus“ ir „Geriausios aktorės“ apdovanojimus.

Tarp visame pasaulyje žinomų vardų spindėjo ir lietuvis Andrius Talžūnas, triumfavęs „Lietuvos mėgstamiausio nuomonės formuotojo" kategorijoje. Pirmą kartą prestižinės ceremonijos istorijoje Lietuva tapo jos dalimi ir papildė jau nusistovėjusias tarptautines kategorijas.

Vaizdo tinklaraštininkas Andrius Talžūnas džiaugėsi laimėtu apdovanojimu ir pažadėjo tęsti savo veiklą: „Pirmiausia negalėjau patikėti, kad buvau nominuotas šiam apdovanojimui, o dabar negaliu patikėti, kad aš jį laimėjau. Aišku viskas tik dėl Jūsų, ačiū visiems, kurie balsavo, ačiū visiems kurie balsavo už mane. Labai noriu padėkoti savo draugams, kurie ryžtasi filmuotis su manimi, būtent tokie apdovanojimai inspiruoja mane kurti toliau ir susitiksime kitose mano socialmedijos platformose“.

„Nickelodeon Kids' Choice Awards“ yra kasmetiniai pasaulio vaikų apdovanojimai, kuriuos rengia „Nickelodeon“. Šiemet pirmą kartą, be jau nuo seno įprastų nominacijų, buvo įtraukta ir Lietuva, o keturi nominantai – Andrius Talžūnas, Deimantė Vaičiūtė „Dejmukas“, Mantas Bartuševičius ir Lina Talžūnaitė labai džiaugėsi galėdami atstovauti mūsų šalį pasaulinėje scenoje „Mėgstamiausias nuomonės formuotojo" kategorijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją