Justina Rudokė sutiko pasidalinti šeimos atostogų įspūdžiais ir atskleidė vienintelį kelionės minusą, rašoma pranešime spaudai.

Prioritetą teikia poilsinėms atostogoms

Kol sūnus dar mažas, Rudokai atostogoms renkasi poilsines kryptis, kuriose galima ramiai leisti laiką prie jūros.

„Raidui dar tik treji metai, tad savo atostogas deriname prie jo. Mėgstame poilsiauti patogiai, gulėti prie jūros, degintis, mėgautis geru maistu. Svarbiausia – poilsiauti kartu, džiaugtis vienas kito dėmesiu“, – apie kelionių prioritetus pasakoja J. Rudokė.

Aktyvių pramogų atostogų metu šeima dar taip pat nesirenka, laukia kol sūnus paaugs. Tuomet bus laikas įvairioms ekskursijoms bei pramogoms.

Dvi skirtingos patirtys

Šį pavasarį Rudokų šeima poilsiauti į Egiptą vyko nebe pirmą kartą. Tačiau prieš dvejus metus atostogos šioje šalyje buvo apkartusios.

„Poilsiavome Egipte kai Raidui buvo vos vieneri metukai, tąkart turėjome labai nemalonią patirtį. Jau trečią atostogų dieną sūnus susirgo, pakilo aukšta temperatūra, teko ir ligoninėje apsilankyti, ir vaistus gerti. Svajojome kuo greičiau sugrįžti į namus“, – pirmąsias atostogas Egipte prisimena moteris.

Tuomet pora žadėjo niekada negrįžti į Egiptą, su kuriuo siejo tokie nemalonūs prisiminimai. Vis tik praėjus keliems metams, Rudokai suteikė šiai šaliai antrą šansą ir nepasigailėjo: „Norėjome, kad šios atostogos niekada nesibaigtų“.

Atidžiai rinkosi viešbutį

Nusprendusi vėl keliauti į Egiptą, šį kartą šeima itin daug dėmesio skyrė viešbučio pasirinkimui – nesinorėjo vėl rizikuoti bei išgyventi tą pačią patirtį.

„Kelionių organizatoriaus „Tez Tour“ atstovai mums patarė apsistoti patikimame, žymaus tinklo viešbutyje „Rixos Premium Magawish“, garsėjančiame prabanga ir moderniu interjeru. Jau pirmąją atostogų dieną supratome, kad norėsime čia sugrįžti“, – juokiasi pašnekovė.

Šeima apsigyveno viloje, turinčioje privatų baseiną. Tiek šio, tiek visų viešbučio baseinų vanduo buvo šildomas, o tai leido maudynėmis mėgautis visą parą.

„Didelį įspūdį paliko ir vaikų žaidimų erdvė – tokia didelė, daugybė animatorių, skirtingi kambarėliai ir pramogos. Vos eidavome pro šalį, Raidas vis norėdavo ten apsilankyti. Dieną leisdavome prie jūros, o vakare ir būdavome tame vaikų klube“, – dalijasi J. Rudokė.

Idealios atostogos, turėjusios vienintelį minusą

Atostogų metu moterį sužavėjo ir Raudonosios jūros grožis lyg Karibuose, taip pat viešbučio personalas – aptarnavimas buvo aukščiausio lygio, visi pasitikdavo su šypsenomis, sveikinimais kiekvieną rytą.

„Maistas buvo puikus, viešbučio teritorija atidžiai prižiūrima, kambariai moderniai įrengti, nauji. Viskas buvo taip idealiai, nėra nei vieno minuso. Gal tik tai, kad atostogos per greitai praėjo, – šypsosi pašnekovė bei prasitaria, kad jau planuoja ir naujas atostogas. – Turime tradiciją kiekvieną pavasarį atostogauti Turkijoje, kol dar ten neprasidėję didžiausi karščiai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)