Prie nuotraukos, kurioje žiba ir sužadėtuvių žiedas, moteris parašė: „Buvo labai gera, Barselona“.

Prie įrašo iškart pasipylė komentarai su sveikinimais, linkėjimais ir daugybe širdelių simbolių.

Pirmą kartą Mindaugas ir Milda kartu viešumoje pasirodė 2021 metų rugsėjo 4-ąją, kai Vilniaus Kalnų parke vyko naujojo TV3 sezono „Skirtingai nuostabūs“ atidarymo šventė. Čia tarp kviestinių svečių pasirodę įsimylėjėliai prieš fotografų blykstes stojo susikabinę.

Įžengus į vakarėlio erdvę M. Stasiulis su mylimąja netrukus leido suprasti, kad jie – daugiau nei draugai. Pora prieš „Delfi“ fotoobjektyvą pademonstravo šiltus jausmus vienas kitam ir dovanojo romantiškus kadrus.

Kiek vėliau laidoje „Virtuvės istorijos“ dalyvavęs vyras, laidos vedėjai pasiteiravus apie santykius, kalbėjo kukliai ir asmeninių detalių neatskleidė, tačiau patikino, kad judviejų ryšis – be galo stiprus.

„Man tai taip yra įprasta, lyg kartu būtume dešimt metų, nors iš tikrųjų esame tik kelerius. Man tai – natūralus dalykas, todėl to nė nesureikšminu“, – tuomet atviravo M. Stasiulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją