Žinią, kad neseniai susituokusi šeima suka skirtingais keliais Marija pranešė instagrame. Žinoma atlikėja rašė, jog iš naujo pradeda mėgautis gyvenimu ir paleidžia sunkumus.

„Gyvenimas nesustoja ties skyrybomis, gyvenimas tik prasideda, įkvėpi oro kitaip, stebi pasaulį jis gražus, ir matai tas spalvas, kurių nematei jau senai. Pradedi girdėti save ir savo norus, vertinimas savęs beldžias į duris, ir tu jas pirmą karta negalvojus atveri“, – socialiniame tinkle rašė atlikėja Marija Grabštaitė.

Delfi primena, kad pora susituokė liepos 28-ąją Švč. Mergelės Marijos paėmimo į dangų bažnyčioje, Kaune.

Švytinčią nuotaką į bažnyčią tradiciškai lydėjo tėtis – kaip teigė Marija, jai tai buvo svarbus sprendimas.

„Tai rimtas ir atsakingas žingsnis. Tačiau tėčio palaikymas buvo, yra ir bus mano didžiausia stiprybė. Na, o liudininkais tapo mūsų geriausi draugai“, – pasakojo dainininkė.

Projekto „X faktorius“ ir nacionalinės „Eurovizijos“ dalyvė Marija Grabštaitė su mylimuoju susižadėjo per Kalėdas. Žinoma mergina įsiamžino šalia kalėdinės eglutės, jos ranką papuošė nuostabus žiedas.

Dainininkė atskleidė, kad vestuves pradėjo planuoti iškart po sužadėtuvių.

Tiek Mariją, tiek jos mylimąjį Luką šventės dieną puošė „MAS 24”, o antrąją vakarui skirtą suknelę Marijai siuvo dizainerė LASUN.

Nepriekaištingai atrodžiusi pora šventę surengė tik patiems artimiausiems.

„Nusprendėme padaryti jaukią, šiltą ir labai smagią šventę su mums artimiausiais žmonėmis, – Delfi sakė M. Grabštaitė, apie vestuves svajojusi jau ilgą laiką. – Visą laiką tvirtai žinojau vieną dalyką – kad tekėsiu tik už mylimo žmogaus, kai viskas bus tikra. Ir tai įvyko. Žmonos statusas pirmiausia yra pagarba moteriai, taip pat tai – vyro drąsa prisiimti atsakomybę už santykius.“

Marija su Luku buvo kartu ne vienerius metus. Tiesa, jų santykiai turėjo ir išsiskyrimo periodą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)