Jau kurį laiką sklandė kalbos, kad pora išgyvena krizinį etapą, jog jiedu nebegyvena kartu, tačiau apie tai sužadėtiniai kol kas viešai neatviravo. Visgi neigti to, kas akivaizdu, nebepanoro K. Kozlovaitė.

Modelis Delfi patvirtino, kad jos ir E. Dragūno keliai išsiskyrė.

„Užbėgant įvykiams už akių, trumpas pranešimas – mes su Egidijumi Dragūnu nebe pora ir seniai negyvename kartu. Tai tiek“, – komentavo ji.

Egidijus Dragūnas ir Kotryna Kozlovaitė

Dar neseniai dainininkas tikino, kad jis ir sužadėtinė jau planavo susituokti, tačiau viską sujaukė karantinas.

„Dėl to ir neįvyko“, – laidoje „Kitokie pasikalbėjimai“ kalbėjo Selas.

Apie tai, kad pora susižadėjo, atlikėjo gerbėjai sužinojo, kai, įpusėjus M.A.M.A 2019 apdovanojimų ceremonijai, jiedu užlipo ant scenos ir K. Kozlovaitė parodė įspūdingą sužadėtuvių žiedą. Egidijus jau tada paskelbė, kad ruošiasi vestuvėms.

Tiesa, bendrame poros kelyje netrūko ir nuopolių. Prieš sužadėtuvių paskelbimą, 2019 m. spalį, E. Dragūnas buvo pranešęs apie skyrybas su mylimąja.

Dainininkas socialiniame tinkle publikavo jųdviejų nuotrauką ir prie jos parašė: „Kad niekam nekiltų klausimų – abipusiu susitarimu mes jau ne pora. Ačiū, buvo nuostabus laikas!“

Anksčiau E. Dragūnas palaikė ilgalaikius santykius su atlikėja Eleonora Sebrova. Jie taip pat buvo susižadėję, tačiau vestuvės taip ir neįvyko. Santykiai nutrūko po daugiau nei dešimtmečio, o vėliau savo nesutarimus buvę mylimieji aiškinosi teisme.

Kotryna Kozlovaitė, Egidijus Dragūnas

Prieš kurį laiką „Delfi TV“ studijoje viešėjęs E. Dragūnas pasakojo apie tuomet dar neseniai prasidėjusius santykius su modeliu K. Kozlovaite.

Tuomet paklaustas, ar tarp jo ir Kotrynos jaučiasi metų skirtumas, Egidijus tikino, kad nesijaučia esantis senas.

„Tarp mūsų yra 19 metų skirtumas. Aš to tikrai nejaučiu. Tačiau iš pradžių man buvo kažkoks kompleksas“, – tuomet prisipažino jis.

Kotryna Kozlovaitė, Egidijus Dragūnas

Dainininkas ir tada pasakojo, kad vis dažniau iš aplinkinių išgirsta klausimą – kada vestuvės?

„Būtinai. Tikrai būtinai bus. Aš vis nerandu tos drąsos. Galvoju, Dieve, kokia ji graži. O jeigu kažkas drąsesnis už mane suskubės pirmas? Tad aš pasistengsiu paskubėti“, – sakė atlikėjas.

Jausmų K. Kozlovaitei Selas nebeslėpti pradėjo 2017 m. vasarą. Iš pradžių dalijosi naujos širdies draugės nuotraukomis, o rugpjūtį, televizijos sezono pristatymo vakarėlyje kartu su Kotryna ir sūnumi fotografams pozavo prie sienelės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)