Apdovanojimų nugalėtojai bus paskelbti 2022 m. balandžio 12 d. Baigiamąją ceremoniją ir įspūdingą TV šou su vietiniais Baltijos šalių nugalėtojais bus galima žiūrėti tik per „Paramount+“ naujos kartos televizijoje „Go3”. Iki tol visi norintys gali balsuoti už savo mėgstamiausius Lietuvos nuomonės formuotojus specialiai apdovanojimams sukurtoje svetainėje https://kca.nickelodeon.lt

Šiemet apdovanojimų ceremoniją ves amerikiečių aktorė Miranda Cosgrove (serialas „iCarly“) ir amerikietiškojo futbolo superžvaigždė Robas Gronkowskis. Miranda Cosgrove yra ne tik aktorė, bet ir dainininkė, ją galima išvysti „Paramount+“ rodomoje situacijų komedijos seriale „iCarly“. Robas „Gronk“ Gronkovskis yra tikrų tikriausia amerikietiškojo futbolo (NFL) legenda ir net keturiskart tapo Super Taurės („Super Bowl“) čempionu.

Kaip rašoma spaudos pranešime, „Nickelodeon Kids' Choice Awards“ yra kasmetiniai pasaulio vaikų apdovanojai, kuriuos rengia „Nickelodeon“. Šiemet pirmą kartą, be jau nuo seno įprastų kategorijų, dalyvauja ir Baltijos šalys. Iš Lietuvos apdovanojimams nominuoti 4 nuomonės formuotojai:

Lina Talžūnaitė – jauna kelionių entuziastė. Savo sekėjus ji džiugina įspūdingais vaizdais iš įvairiausių pasaulio kampelių ir dalijasi džiugiomis akimirkomis iš savo gyvenimo. Lina iš gyvenimo ima viską ir rodo pavyzdį visiems, kad gyvenimu reikia džiaugtis nuolatos.

Mantas Bartuševičius yra daugumai žinomas komikas, nuolat dalyvaujantis atviro mikrofono renginiuose. Socialiniuose tinkluose jis ne tik aktyviai dalijasi juokingomis akimirkomis iš įvairių renginių, bet ir komiškai perteikia daugeliui žmonių artimas gyvenimo situacijas.

Deimantė Vaičiūtė, geriau žinoma pseudonimu Dejmukas, yra ne tik jaunosios kartos socialinių tinklų žvaigždė, vaizdo tinklaraštininkė, bet ir lietuviško projekto „X faktorius. Žvaigždės“ antrosios vietos laimėtoja. Dejmukas džiugina sekėjus savo stilingomis nuotraukomis, kūrybiškais vaizdo įrašais bei gražiu balsu.

Andrius Talžūnas galėtų būti drąsiai pavadintas pozityvumo įsikūnijimu – visada žvaliai nusiteikęs, mėgstantis pajuokauti ir užkrėsti kitus savo linksma nuotaika. Socialiniuose tinkluose Andrius dalijasi spalvingomis savo gyvenimo akimirkomis ir didžiąją laiko dalį praleidžia kurdamas įvairius vaizdo tinklaraščius, kuriuose pasakoja apie keliones, kurioziškas situacijas ir savo laisvalaikį.

Be Baltijos šalių atstovų, apdovanojimams kitose kategorijose nominuoti tokios pasaulinio garso žvaigždės kaip Tomas Hiddlestonas, Angelina Jolie, Zendaya, Drake, Justinas Bieberis, Cristiano Ronaldo, Taylor Swift ir LeBronas Jamesas. Ankstesniais laureatais įvairiose kategorijose yra tapę Ariana Grande, BTS, Robert Downey jaunesnysis, Dwayne'as „Uola“ Johnsonas ir daugelis kitų įžymybių.

Pirmą kartą istorijoje baigiamasis šou vakaras bus „užlietas“ 1000 epinių šlykšukų „slaimų“ (ang. „slime“) ir gausybe smagiausių pokštų, skirtų gerbėjų pamėgtoms žvaigždėms iš kino, televizijos, muzikos ir sporto pasaulio. „Nickelodeon's Kids' Choice Awards 2022“ bus vienu metu transliuojama per „Nickelodeon“, „TeenNick“, „Nicktoons“ ir „Nick Jr.“ kanalus.

42-uosius metus gyvuojantis „Nickelodeon“ yra pramogų vaikams prekės ženklas numeris vienas pasaulyje, kuris sukūrė įvairialypį, pasaulinį verslą, į pirmą vietą iškeldamas vaikų interesus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją