„Mūsų lėlytei Elarytei 1-eri!

Praėjo lygiai metai nuo pirmo mūsų susitikimo ir prisilietimo, o atrodo, tai buvo vakar. Tokia mažytė, gimus vos 2,8kg mergytė, šiandien jau pradeda žengti pirmuosius žingsnius, tarti pirmuosius žodžius. Ji jau nebe kūdikis, ji jau mažas žmogutis, kuris pripildo mūsų gyvenimą nuostabiomis akimirkomis ir emocijomis!

Su gimimo diena, mylima dukryte“, – jautrius žodžius dukrelei skyrė Greta.

Žinoma moteris pasidalino ir dukrelės šventinės fotosesijos nuotraukomis.

Pora dukrelei skyrė itin retą Elaros vardą, šiuo vardu Lietuvoje pavadintos vos kelios mergaitės. Elara graikų mitologijoje yra karaliaus Orchomeno dukra, Dzeuso meilužė, kurią šis nuo savo žmonos deivės Heros slėpė giliai po žeme, ir kur ji pagimdė Titiją.

Žinia apie šeimos pagausėjimą svajojusią porą pasiekė 2020-ųjų vasarą.

„Kai rugpjūčio pradžioje pasijutau neįprastai, visi ženklai bylojo apie vaikelį, tad nebuvau itin nustebusi. Antro vaikučio labai norėjome, jį planavome ir tikėjome, kad netrukus namuose bėgios dar vienas džiaugsmas. Ir mane, ir vyrą sužinojus puikią naujieną apėmė pasakiškos emocijos“, – žurnalui „Žmonės“ pasakojo Greta. Pora susituokė 2017 m. rugpjūčio 25 d.

Amžiną meilę prieš Dievą pora prisiekė po beveik ketverių metų draugystės. Kone visą draugystės laiką pora buvo sužadėtiniai. Žiedelį Gretai ant piršto Aleksandras užmovė praėjus vos trims mėnesiams nuo draugystės pradžios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją