Žinia, kad aktoriaus širdis vėl užimta, pasitvirtino filmo peržiūroje. A. Sakalauskas drauge su antra puse apsilankė „Mėlyna kaip apelsinas žemė“ premjeroje sostinėje.

Tai, kad porą sieją šilti jausmai, išdavė jų kūno kalba, o visas abejones išsklaidė ir pats aktorius, žurnalui „Žmonės“ oficialiai patvirtinęs, kad dama šalia – jo mylimoji.

Trumpai apie G. Laubner aktorius buvo pasisakęs ir žurnalui „Savaitė“. Leidinio interviu metu A. Sakalauskas dėkojo gydytojai už suteiktą paramą ir pagalbą.

Aktorius pasakojo, kad jo gyvenime buvo laikotarpis, kai reikėjo labai daug dirbti tiek teatruose, tiek televizijų laidose, o santykiai šeimoje buvo pašliję.

„Buvau arti pragaro... – žurnalui „Savaitė“ neslėpė jis. – Mano nepriklausomas guru šiame išlaisvinimo kelyje buvo žinomas toksikologas Robertas Badaras, taip pat daug padėjo daktarė Gabija Laubner. Jie man patarė lankyti anoniminių alkoholikų klubą. Čia ir radau išeitį.“

G. Laubner – šalyje žinoma medikė, klinikinės toksikologijos gydytoja, gydytoja anesteziologė-reanimatologė, Ūminių apsinuodijimų skyriaus ir Toksikologijos RITS vedėja, dirbanti Respublikinėje Vilniaus universitetinėje ligoninėje.

Prieš šiuos santykius aktorius gyvenimą kūrė su ilgamete širdies drauge, aktore Jolanta Dapkūnaite. Tris dešimtmečius kartu buvusi pora taip niekada ir nesusituokė.

Dar anksčiau, jaunystėje, A. Sakalauskas šeimą kūrė su kita garsia aktore – Ingeborga Dapkūnaite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)