Pirmas dienas žinoma moteris su šeima praleido Bankoke – čia trijulei buvo atliktas COVID-19 testas. Gavusi neigiamus rezultatus šeima galėjo keliauti toliau.

Nijolė nuotykiais ir įspūdžiais iš Tailando su sekėjais dalinosi ir socialiniuose tinkluose. Atlikėja tikino, kad jaučiasi taip, lyg būtų atsidūrusi rojuje.

„Nežinau, ar esu mačiusi gražesnį gyvenime vaizdą – dukrytė ir žydras jūros vanduo“, – rašė Patriciją Phi Phi salos fone įamžinusi Nijolė.

Tiesa, vienos kelionės laivu metu, kuomet N. Pareigytė su šeima plaukė į kitą salą, jūra ėmė stipriai banguoti. Kaip pasakojo atlikėja, vienu metu visi buvo kiek išsigandę, manė, kad mažas vietinių vairuojamas laivas gali apsiversti. Tačiau vėjuotos dienos ir didelės bangos saloje, kaip vėliau paaiškėjo – dažnas reiškinys, tad ekstremalius pasiplaukiojimus šeima patyrė ne kartą.

Ko gero, vienas įsimintiniausių dalykų, kuriuos galima patirti esant egzotiškuose kraštuose – nepakartojami saulėlydžiai, kurie į atmintį įsirežia ilgam. Railay paplūdimyje, kuris vadinamas vienu gražiausių Tailande, Nijolė įamžino besileidžiančią saulę.

„Tęsiam nuotykius Tailande. James Bond sala“, – dar keliais išties įspūdingais kadrais dalinosi žinoma moteris.

Šiuo metu šeima Tailande leidžia jau paskutines dienas. Kaip socialiniuose tinkluose kalbėjo Nijolė – atostogų pabaiga yra blogoji atostogų pusė.

„Nenoriu, kad baigtųsi“, – šyptelėjo moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)