Džiugiomis naujienomis, kad jo antra pusė, išgirdusi lemtingą klausimą kurti gyvenimą drauge, atsakė „Taip!“, Voldemars pasidalino socialiniuose tinkluose.

Santykių statusą į sužadėtinius pakeitusi pora greitai sulaukė draugų, artimųjų, kolegų ir kitų sekėjų sveikinimų.

„Viskas įvyko vakar, tačiau žinia pasidalijome tik šiandien. Savaitgaliui užsakiau SPA apartamentus Birštone. Nutaikiau tinkamą momentą ir įteikiau žiedą bei juo papuošiau mylimosios ranką. Draugė labai susijaudino, aš irgi“, – Delfi neslėpė pašnekovas.

Dainininkas išdavė, kad sužadėtuvėms jis buvo numatęs kitą vietą – Birštono apžvalgos bokštą, tačiau planus sujaukė prasti orai. Tiesa, tai džiaugsmo nė kiek nesumažino.

„Jaudulio tiek man, tiek draugei tikrai buvo. Labai geros emocijos. Viskas įvyko šiltai, jaukiai. Justinai gal didelio netikėtumo nebuvo, nes pakalbėdavome apie tai, todėl, manau, kad ji laukė to momento, tik nebuvo aišku, kada tai įvyks, tad staigmena išliko“, – dalijosi muzikantas.

Delfi primena, kad V. Petersons – žinomas atlikėjas ir dainų autorius, turintis latvių kraujo. Kadaise dainininko slapyvardis buvo Kupido.

V. Petersons yra dalyvavęs muzikiniuose televizijos projektuose „Dangus 2“, „Chorų Karai“, „X faktorius“.

Dainininkas savo laimę mėgsta išbandyti ir nacionalinėse „Eurovizijos“ atrankose. 2021 metais V. Petersons su daina „Never fall for you again“ pateko į atrankų finalą. Šiemet atlikėjui sėkmė nenusišypsojo ir su kūriniu „Up“ jis iš projekto turėjo pasitraukti dar prieš pusfinalius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)