Socialiniuose tinkluose aktyvus R. Zabarauskas nepraleido progos drauge pasidžiaugti su N. Bierancu ir L. Griciumi, kurių vestuvių paslaptis išaiškėjo „Delfi TV“ eteryje. Režisierius pasidalijo sveikinimu, tačiau priminė, kad, deja, tokia santuoka Lietuvoje vis dar skinasi kelią.

„Sveikinimai susituokus (Meksikoje), Nagli Bierancai ir Lukai Griciau!

Be galo džiugu dėl jūsų meilės ir atvirumo. Džiaugiuosi, kad mūsų visuomenėje vis daugiau pavyzdžių, kam reikia santuokos lygybės.

Mes su Kornelijumi šiomis dienomis taip pat sulaukėme daug klausimų, kada tuoksimės užsienyje. Tačiau to neplanuojame, nes, deja, tokia santuoka Lietuvoje nėra pripažįstama. Kol gyvename Lietuvoje, mūsų užsienyje sudaryta santuoka nieko nepakeistų.

Laukiame, kol Lietuva pripažins visus savo piliečius“, – žinutę visiems socialiniuose tinkluose pasiuntė R. Zabarauskas.

Apie sužadėtuves pranešė Vasario 16

„Delfi“ primena, kad režisierius žinią apie sužadėtuves su mylimuoju pranešė Vasario 16-ąją. Poros sąjungą nuo šiol simbolizuoja ir sidabro žiedai, kuriais abu sužadėtiniai papuošė savo bevardžius pirštus.

„Prieš mėnesį, sausio 18-ąją, susižadėjome su Kornelijumi, prisiekę meilę visam gyvenimui.

Šiandien [Vasario 16-ąją] nusprendėme pasidalinti ir priminti: mes esame Lietuva. Norime įkvėpti visus, kurie šiandienos Lietuvoje jaučiasi bejėgiškai. Viskas bus gerai, nes kartu dirbsime dėl gražesnio rytojaus. Kad ir kaip būtų sunku, kad ir kiek jėgų atimtų, kad ir kiek metų ar dešimtmečių truktų – Lietuva eis teisingu keliu ir pripažins visus savo piliečius.

Švenčiame šią naujieną Vasario 16-ąją, nes esame Lietuva. Stiprybės. Romas ir Kornelijus“, – feisbuke dalindamasis romantišku kadru, kuriame matyti sužadėtuvių žiedai, rašė R. Zabarauskas.

Kaip „Delfi“ komentavo režisierius, kol kas vestuvių sužadėtiniai planuoti nepradėjo.

„Deja, kol kas neplanuojame vestuvių, nes jos mūsų šalyje būtų neteisėtos. Tikimės, kad ši situacija kuo greičiau pasikeis!“ – sakė R. Zabarauskas.

Pora ne kartą kalbėjo apie santykių įteisinimą, kol galiausiai svarbųjį žingsnį žengė Romas.

„Apie sužadėtuves ne kartą kalbėjome kartu, bet vis dėlto norėjau nustebinti. Tad pasipiršau, kai buvome išvykę į jaukų namelį girioje“, – „Delfi“ atskleidė filmų kūrėjas.

Sureagavo ir Raskevičius

Į žinią apie L. Griciaus bei N. Bieranco santuoką sureagavo ir Seimo Žmogaus teisių komiteto pirmininkas Tomas Vytautas Raskevičius. Šiomis naujienomis politikas pasidžiaugė socialiniuose tinkluose.

„Sveikinimai!“ – brūkštelėjo jis, papildydamas savo įrašą vaivorykštės spalvų širdelėmis.

„P. S. Ei, dar nesusituokit visi anksčiau laiko, partnerystė bus!“ – optimistiškai pridūrė T. V. Raskevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)