Pirmoji prabangių papuošalų kolekcija buvo pristatyta pernai liepą, o dabar šių mados namų gerbėjai turi progą paganyti akis į jos tęsinį. Įdomu tai, kad reklaminės kampanijos veidu tapo lietuvių supermodelis Edita Vilkevičiūtė.

Viena garsiausių šalies manekenių įsiamžino fotosesijoje, kurioje ji pasipuošė aukštosios juvelyrikos dirbiniais. Kolekcija sudaryta pagal keturias temas: kaklo papuošalai „Le Multipin“, „Le Magnétisme“ bei „La Mini Malle“ ir žiedai „Cocktail Rings“.

Šioje kolekcijoje yra daugybė kruopščiai atrinktų unikalių brangakmenių, tarp kurių – ir deimantai, safyrai, turmalinai, rubinai, granatai.

Minima papuošalų linija yra ne tik daugialypė, bet ir sukurta taip, kad ja džiaugtųsi visi madai neabejingi žmonės – tiek vyrai, tiek moterys.

Unikaliais dirbiniais pasipuošusios E. Vilkevičiūtės fotosesija matoma ir oficialioje „Louis Vuitton“ instagramo paskyroje, kurią seka daugiau nei 47 mln. žmonių iš viso pasaulio.

Iš Kauno kilusi E. Vilkevičiūtė yra bene žinomiausias modelis iš Lietuvos. Ji taip pat dirba su tokiais prekės ženklais kaip „Karl Lagerfeld“, „Gap“, „Christian Dior“, „Armani“, „Calvin Klein“ ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)