„Praėjus dienai po operacijos prasideda realus skausmas, kadangi anestezija ir vaistai jau pradeda nebeveikti. Žinoma, gydytojai davė nemažai vaistų, tačiau net gi ir jų išgėrus skausmas didelis, nepraeinantis. Vaistai padeda jį kiek prislopinti ir paverčia pakenčiamu. Tačiau jis niekur nepasitraukia“, – „Delfi“ pasakojo JAV gyvenanti atlikėja ir aktorė.

Ne mažiau sunku Simonai ir stabiliai išgulėti lovoje – jos charakteriui tai nebūdinga.

„Kadangi esu nenuorama, man jau dabar sunku yra ramiai gulėti. O tai tęsis dar keletą savaičių. Praktiškai negaliu judėti, negaliu sėdėti ar lankstytis. Labai svarbu, kad nejudėtų nugara. Būtent tai man ir bus sunkiausia ištverti“, – patikino Simona.

Laimei, operacija praėjo sėkmingai, o atlikėja nepraranda pozityvumo.

„Man daug teko ištverti, ištversiu ir taip. Darbas, net įrašai – viskas kelioms savaitėms persikėlė į namus. Tad pastarąsias 10 dienų, stengdamasi susitvarkyti reikalus, visur laksčiau kaip akis išdegusi“, – atviravo S. Milinytė.

Žinoma aktorė ir atlikėja pasidžiaugė sulaukusi daug palaikymo žinučių ir patikino, kad tai šiuo laikotarpiu jai be galo svarbu.

„Labai vertinu palaikymą. Gavau tūkstančius žinučių į tviterio, instagramo ir feisbuko paskyras iš viso pasaulio. Sulaukiau didžiulio palaikymo iš draugų ir artimųjų.

Sudėtinga, kai esi toli nuo tėvų, juk jie be galo jaudinasi, kad negali būti šalia, padėti. Bet po tokių operacijų mažai kas ir galėtų padėti. Pati turėsiu iškęsti skausmą, ramiai išsigulėti, kol išgysiu. Tad man šiuo metu pati didžiausia stiprybė yra palaikymas, už kurį be galo dėkoju“, – sako S. Milinytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)