Vienas renginio dalyvių priminė B.Spears, kad praėjusį kartą, kai ji lankėsi Didžiojoje Britanijoje, jos koncertą stebėjo aukštas britų vyriausybės pareigūnas Alistairas Campbellas (Alisteras Kempbelas), tačiau atrodė, kad šio itin įtakingo gerbėjo vardas dainininkei nieko nereiškė.

"Alistairas Campbellas? - paklausė B.Spears. - Niekada apie jį negirdėjau". Kai jai buvo paaiškinta, kad jis yra dešinioji ministro primininko Tony Blairo ranka, ji pareiškė: - Tony Blairo? Apie jį taip pat nesu girdėjusi".

Suglumęs svečias informavo dainininkę, ir T.Blairo pareigos B.Spears padarė įspūdį: "O! Tai jis labai svarbus asmuo, jeigu yra ministras pirmininkas". "Tai bent darbas, ar ne?", - aikčiojo dainininkė.

T.Blairas ir A.Campbellas nėra vieninteliai žmonės, kurių B.Spears nežino. Neseniai duodama interviu ji prisipažino niekada negirdėjusi apie "bitlų" žmonas Yoko Ono ir Lindą McCartney.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją