Tai, kad Agnė dabar vertina kiekvieną dieną įrodo ir jos socialinių tinklų paskyra. Joje moteris dalijasi savo asmeninio gyvenimo akimirkomis, kuriose nesunku pastebėti švytinčias jos akis ir šypseną.

Ištikimi Agnės bičiuliai ar kiti sekėjai įžvelgė ne tik išorinius pasikeitimus, o ir pokyčius jos kasdienybėje. Buvusi cirko artistė užvėrė šį gyvenimo etapą ir save atrado grožio versle. Negana to, laisvalaikiu ji užsiima aktyviais pomėgiais: keliauja, važinėjasi motociklu ir net ryžosi šuoliui su parašiutu.

„Įdomus tas gyvenimas, bet viskas praeina. Dabar išgyvenu naują etapą. Gyvenimas yra tik vienas, tad jį nugyventi monotoniškai juk neįdomu. Reikia išbandyti kažką naujo“, – su šypsena Delfi pasakojo pašnekovė.

„Šiuo metu dirbu grožio srityje, atsidariau savo grožio saloną, vaikai ruošiasi baigti mokyklas. Taip ir gyvename. Ramiai, po truputį, į priekį, niekas nervų negadina, streso nėra, tai, matyt, todėl viskas į gera ir eina. Stresas mūsų gyvenime padaro daug žalos“, – pridūrė ji.

Po gyvenimo audrų žinoma moteris džiaugiasi ramybe, o tai, kad šiuo metu išgyvena aukso amžių pastebi ir ji, ir aplinkiniai.

„Aišku, kad jaučiasi. Tą jaučiu, girdžiu ir matau. Dabar mano gyvenime yra viskas labai gerai. Štai, tuoj ateis pavasaris – ant motociklo ir pirmyn“, – džiaugėsi A. Zobovienė.

Prie naujausios savo nuotraukos, kuria moteris pasidalijo socialiniuose tinkluose, ji brūkštelėjo paslaptingą komentarą: „Liko 100 dienų“. Ši užuomina sudomino ne vieną Agnės sekėją, tad ji paaiškino, ką iš tiesų turėjo omenyje.

„Po 100 dienų aš trečią kartą baigsiu 12 klasę, – juokėsi abiturientę dukrą turinti mama. – Kol kas dar reikia keltis vežti dukrą į mokyklą, bet tuoj tai pasikeis. Nėra tų vargų, bet laukia naujas gyvenimo etapas.“

Pasiteiravus, ar cirkas – jau praeityje, Agnė neslėpė, kad šis tarpsnis jos karjeroje jau baigtas, tačiau labai toli nuo scenos pabėgti neišeina, mat dabar jos spinduliais šildosi dukra.

„Dabar dukra suka į tą pusę, dalyvaus „Lietuvos talentuose“, sieks naujo šalies rekordo. Mėgaujuosi jos šlovės akimirkomis, o aš pati labai gražiai išėjau iš viso to. Labai gražioje erdvėje pabaigiau visą šią sceninę karjerą ir nepasakyčiau, kad tai mane labai trauktų ar jausčiau didelę nostalgiją. Tai priimu kaip praėjusį laiką, o dabar yra kitaip ir viskas yra labai gerai“, – šyptelėjo ji.

Patarinėti ar atkalbinėti dukrą, renkantis profesinį kelią, Agnė nė neketina – viskas yra jos pačios rankose.

„Ji nebus cirko artistė visą gyvenimą. Dabar ji mokosi, taip pat dirba grožio srityje, netrukus pabaigs 12 klasę ir ruošis studijoms. O renginiai yra saviraiška, dėmesio gavimas, tad kol ji yra jauna, kol gali pasiekti tam tikrų rezultatų – kodėl gi ne. Aš ją skatinu, sakau – pirmyn, daryk, dalyvauk. O kai jau ji nebenorės to, kai baigsis šis etapas, tai baigsis. Sėsti į vagonėlį ir išvažiuoti su cirku ji tikrai neketina. Jai labai patinka būti namuose, praustis normaliame duše ir miegoti savo lovoje“, – pasakojo mama.

Agnė atvira, kad naujame etape, kuris ją verčia žydėti, naujo mylimojo kol kas nėra, tačiau tai nė kiek nesumažina jos gyvenimo džiaugsmo. Anaiptol, po tiek patyrimų ji yra dėkinga už tai, ką turi dabar.

„Pas mane atvirkščiai, kai atsikračiau visų inkarų, tai dabar labai gerai, – juokėsi ji. – Nėra dar to žmogaus, kuris būtų mano, o noriu aš ir mylimo, ir mylinčio. O tokio dar nėra. Nėra ir nereikia. Kai bus, tai bus. Niekada ne vėlu, viskam savas laikas.“

Delfi primena, kad cirko artistai Agnė ir Mykolas Zobovai santuokoje išgyveno 15 metų, tačiau kartu iš viso buvo 23 metus. Apie poros skyrybas žinia pasklido 2017-aisiais metais, kai Agnė pavargo nuo santykių, kurie priminė amerikietiškus kalnelius. Pora turi du vaikus.

„Gyvenimas yra gražus, reikia tik suvokti, kad gyvename ne vieną kartą, o kiekvieną dieną. Mirštame vieną kartą. Pakeičiau gyvenimą 180 laipsnių. Iš tiesų džiaugiuosi gyvenimu, nors pokyčiams reikėjo jėgų ir gero spyrio. Dabar dar nėra lengva, nes išėjau iš savo susikurtos komforto zonos, bet kiekvieną dieną viskas tik geryn“, – pripažino A. Zobovienė.

Save atrado grožio pasaulyje

Ilgametė cirko artistė A. Zobovienė savo gyvenimą pakeitė iš esmės – žinoma moteris ne tik nebematoma scenoje, bet ir atidarė grožio saloną Kaune. Nors aplinkiniams tai skamba kaip didžiulė staigmena, Agnė sako apie tai svajojusi jau ilgą laiką.

„Ši mintis gimė jau seniai, tačiau kol nieko nepadariau, tol nesidalinau“, – neslėpė Agnė.

Moteris pasakojo, kad atidaryti grožio saloną norėjosi jau seniau, tačiau anksčiau neturėjo tam laiko, nes aktyviai dirbo su cirku. Visgi, kai iširo santuoka, sumažėjo ir pasirodymų skaičius, todėl atsirado galimybė išbandyti jėgas ten, kur visada norėjosi.

„Visą laiką to norėjau. Viduje, giliai širdyje kirbėjo tas noras, bet buvo kita veikla, buvo šeimos verslas. Kai visa tai iširo, pradėjau šią mintį puoselėti iš naujo, aplinkybės susiklostė palankiai ir man pavyko ją įgyvendinti“, – pasakojo moteris.

Agnė cirko pasirodymuose nebedalyvauja, nuo šiol ją sutikti galima grožio salone. Tiesa, ten ji taip pat nesėdi sudėjusi rankų – rūpinasi klienčių šukuosenomis.

„Dirbu su plaukais – esu plaukų stilistė. Mokiausi to“, – sakė ji.

Vienas darbas veja kitą, todėl kartais nelieka laiko net pavalgyti, tačiau moteris neslėpė džiugesio, kad viskas klostosi gerai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)