Džiugią žinią M. Stonkus paskelbė socialiniame tinkle pasidalinęs jųdviejų nuotraukomis ir įrašu, kuriame trumpai papasakojo apie piršlybų akimirką.

Viename kadrų Mantas matyti klūpintis ant vieno kelio.

„Pagal vadovėlį: Maldyvai, vakarienė, muzika ir ant kelio! Ačiū Dievui, kad nepasimetė ir pasakė TAIP!“ – feisbuke pasidžiaugė M. Stonkus.

2019 metais su televizijos laidų vedėja Indre Stonkuviene išsiskyręs aktorius Mantas Stonkus su nauja mylimąja, spektaklyje „Man gal magnio trūksta?“ kartu vaidinančia aktore G. Glemžaite gerbėjų buvo pastebėtas 2020 metų pradžioje. Iš pradžių pora nenoriai atviravo apie savo santykius.

Dar tų pačių metų vasarį „Delfi“ redakcijai buvo atsiųsta nuotrauka, kurioje jiedu buvo matyti apsikabinę. Tuomet susisiekus su M. Stonkumi, vyras nenustebo.

„Mes kartu vaidiname spektaklyje ir daug važinėjame po Lietuvą. Aš apie romantiškus santykius su nieko neatvirausiu, bet mes būname dažnai kartu... ne tik su Gelmine, o ir su Tomu, Ieva ir kitais. Tai su visais kolegomis turiu romantiškus santykius (juokiasi)“, – Delfi sakė jis.

Pasiteiravus, ar tiesa, kad kartu jie sutiko ir didžiąsias metų šventes, M. Stonkus nenorėjo atsakyti.

„Gal tada jūs ir pakalbinkite tuos, kurie kalba. Gal jie geriau žino, o aš nieko neatvirausiu apie asmeninį gyvenimą. Galiu tik pasakyti, kad esu patenkintas ir laimingas“, – patikino aktorius.

Netrukus Mantas savo „Instagram“ paviešino trumpą vaizdo įrašą, kuriame teigė: „Šiek tiek informacijos. Aš atostogauju ne vienas. Obvious (liet. akivaizdu)”.

Pora kurį laiką žiniasklaidai neatviravo apie savo jausmus, kol tų pačių metų rugsėjį pasirodė ant žurnalo „L’Officiel Lithuania“ viršelio.

Mantas Stonkus ir Gelminė Glemžaitė

„Sidabrinės gervės“ laureatė G. Glemžaitė 2020 metų balandį laidoje „Kitokie pasikalbėjimai“ užsiminė ir apie tai, kaip susipažino su M. Stonkumi.

„Mes susipažinome labai seniai – Mantas studijavo akademijoje, o aš dar ten nestudijavau, bet draugavau su kitu būsimu aktoriumi, kuris su Mantu gyveno tame pačiame akademijos bendrabutyje. Kartais tame bendrabutyje būdavau ir aš. Vykdavo visokie vakarėliai“, – pažinties pradžią prisiminė ji.

Artimiau Gelminė su Mantu susipažino vaidindama spektaklyje „Buvusių moterų reikalai 3“ – ten vaidmenį atliko ir M. Stonkus.

Gelminė Glemžaitė

G. Glemžaitė – aktorė, baigusi Lietuvos muzikos ir teatro akademiją, tinklalaidės „Dar tos čia” vedėja.

G. Glemžaitė yra vaidinusi Oskaro Koršunovo režisuotame spektaklyje „Žuvėdra”, taip pat spektaklyje „Buvusių moterų reikalai 3”. Aktorė vaidina ir filmuose – G. Glemžaitė kūrė vaidmenis filmuose „Šventasis”, „Išgyventi vasarą”, „Lietuviški svingeriai” ir kt.

„Sidabrinės gervės” apdovanojimą aktorė yra pelniusi už geriausią antraplanį moters vaidmenį filme „Šventasis”.

Mantas Stonkus

M. Stonkus – žinomas visuomenės veikėjas, humoristas, televizijos laidų ir renginių vedėjas, tinklalaidės „Vėl tie patys“ vedėjas.

M. Stonkus yra vienas iš buvusių „Humoro klubo“ komikų. Taip pat Mantas yra baigęs Lietuvos muzikos ir teatro akademiją, kur įgijo aktoriaus ir renginių vedėjo specialybę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)