Šypsenomis, muzika ir šokiais papuošta 35-ojo gimtadienio šventė vyko populiariame sostinės restorane, o gimtadienio akimirkas įamžino žinomų moterų pasitikėjimą jau pelnęs fotografas Darius Kučys.

„Didelis ačiū visiems už sveikinimus! Ir jums, mano meilės, kad buvote kartu! – bičiulėms dėkojo sukaktuvininkė. – Už pinigus gali nusipirkti brangiausią rankinę ir madingiausius batelius, bet meilės artimųjų, dėmesio ir šilumos draugų, to jausmo giliai širdyje, kad esi mylimas ir vertinamas žmogus – tu nenupirksi už nieką!

Ir man tai yra pati didžiausia dovana, kad jus visus turiu! Savo mamą, kuri dovanojo gyvenimą, savo šeimą, savo brangų vyrą, kurio dėka šypsausi, pačias nuostabiausias drauges ir jus visus – mano brangieji! Tik būkit šalia. Myliu.“

Gimtadienio akimirkas išvydę internautai rožine suknele pasipuošusią Indrę ne tik sveikino, o ir gyrė už tarsi sustabdytą laiką. Komentarų skiltyje sukaktuvininkė buvo lyginama su 20-mete.

Elegantiškos šventės nepraleido ir ilgametė Indrės draugė Greta Lebedeva-Kazakevič. Abi merginos priklausė muzikos grupei „Kitokios“ ir iki šiol palaiko šiltą ryšį.

„Laikas bėga greitai, bet, tikiuosi, greitai nepasensime ir dar daug smagių šokių sušoksime! Ačiū už gražią šventę savo mylimai draugei Indrei“, – socialiniuose tinkluose brūkštelėjo G. Lebedeva-Kazakevič.

Šventiško vakarėlio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)