„Kartais atrodo, kad užsitęsusi pandemija atėmė iš visų gyvenimo džiaugsmą. Man ir pačiai būna rytų, kai sunku išlįsti iš treningų, tačiau, kai prisiverčiu ir pasipuošiu, pasaulis tarsi nušvinta. Todėl kiekvienai rekomenduoju – tiesiog puoškitės.

Juk viskas gyvenime prasideda nuo pradžių: atsikeli ryte, nusiprausi nakties miegą, susišukuoji plaukus, pasidažai. Kad jaustumeisi graži, lengvai kvėpuojanti, energinga ir galinti pasirūpinti kitais, reikia gerai atrodyti”, – įsitikinusi žinoma moteris.

E. Vitulskienė sako, jau seniai pastebėjusii, kad tinkamai parinktas drabužis pakelia nuotaiką, suteikia pasitikėjimo, energijos. Jai žvalumo ir geros nuotaikos šaltiniu dažniausiai tampa puošni suknelė, rašoma pranešime spaudai.

„Nesakau, kad kiekvieną dieną turime vaikščioti su vakarinėmis suknelėmis – tai būtų kvaila, ne vietoje ir ne laiku. Aš noriu pasakyti, kad kiekvieną dieną reikia ne bet ką, kas papuola po ranka vilktis, o pasipuošti tinkančiu, stilingu, kūno linijas ir gražiausias vietas išryškinančiu drabužiu. Todėl būtent suknelė, jokiu būdu ne „maišas”, džinsai ar treningai gali padaryti stebuklus”, – sako moteris.

Kita didžiulė problema, kurią E. Vitulskienė pastebi yra ta, kad moterys visą laiką kažko laukia: laukia, kol sulieknės, daugiau uždirbs, bus tinkamesnė proga ar nuotaika ir t.t.

„Puoštis reikia šiandien, o ne kada nors, kai numesime svorio ar ateis vasara ir bus nuotaika. Drabužis turi tikti šiandien, o ne rytoj, kitą mėnesį, ar kai sulieknėsime. Ir netgi šiuo šaltu, niūriu, dėl pandemijos vis dar likusios nežinomybės ir nerimo metu turime jaustis gerai, laisvai, spinduliuoti teigiamą energiją ir būti pavyzdžiu bei įkvėpimo šaltiniu kitiems”, – pataria Erika.

E. Vitulskienė pastebi, kad vilkėdama įliemenuotą, kūną formuojančią ir linijas pabrėžiančią suknelę, jaučiasi labiau pasitempusi, elegantiškesnė.

„Tada mažiau noriu eiti prie šaldytuvo, jei būnu namuose, o pietaudama kavinėse užsisakau lengvesnius patiekalus. Suknelė įpareigoja nesuglebti. Tuomet man visada norisi būti moteriškesnei, elegantiškesnei. Be to, formas pabrėžianti, įliemenuota suknelė suteikia daugiau moteriškumo ir seksualumo”, – patikina „plius” dydžio drabužius kurianti moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)