Daugelis nė neįtarė, kad vos prieš savaitę iki apdovanojimų Irma dar buvo trumpaplaukė. Artėjant iškilmingai ceremonijai ir minint „Dinamikos“ 30-metį ji metė sau iššūkį – vos per valandą iš trumpo, griežtoko „kare“ stiliaus kirpimo ji tapo ilgaplauke. Pokyčių tikslas buvo kardinaliai pakeisti įvaizdį ir į sceną grįžti su dviguba jėga, rašoma spaudos pranešime.

Dinamika

Tam, kad įvaizdis būtų įspūdingesnis, reikėjo sukurti ne tik tinkamą sceninę aprangą, bet ir sugalvoti išskirtinę šukuoseną. „Kai turi trumpus plaukus, norisi ilgų ir atvirkščiai. Taip jau yra. O pokyčių troškau labai, bet savų plaukų alinti, pavyzdžiui, juos šviesinant, nenorėjau, todėl pasinaudojau stilistų Joringio Šato ir Rimantės Rimgailės patarimu – plaukus prisiauginti. Džiugu, kad dabar yra tokie laikai, kai viską, ko nori ar apie ką svajoji gali pridėti, nuimti, sumažinti ar pasikeisti vos per valandą ar dvi, ir taip džiaugtis naująją savimi ir gyvenimu. Bet tai tik išorė. Ir kokios bebūtų inovatyvios technologijos ir tavo neribotos galimybės, man esmė yra darni žmogaus visuma“, – tikino Irma.

Stilistas atlikėjai rekomendavo vieną žinomiausių plaukų priauginimo specialisčių Lietuvoje Gintarę Eimantaitę. Ne paslaptis, kad į šios profesionalės rankas atsidavė labai daug Lietuvos garsenybių, tarp kurių – ir Karolina Toleikytė, Gintarė Karaliūnaitė, Irūna Puzaraitė-Čepononienė, Inga Budrienė, Kristina Kaikarienė bei kitos žymios moterys.

Mintis sugrįžti į sceną ir dar kitu įvaizdžiu Irmą žavėjo, tačiau studijos duris dainininkė pravėrė nedrąsiai. „Taip, esu turėjusi priaugintus plaukus prieš pusę šimto metų, – juokėsi ji. – Toliau sekė kiti plaukų pokyčių etapai: „balayage“, „ombre“ dažymai, spalvos ieškojimas, trumpesni kirpimai. Manau, kad tai kasdieniška, kaip ir pas kiekvieną moterį.“

Irma visiškai atsidavė į plaukų stilistės G. Eimantaitės rankas, iki M.A.M.A apdovanojimų buvo likę vos 2 dienos, todėl laiko ieškojimams ir svarstymams nebuvo.

Irma Jurgelevičiūtė

„Nors teko keltis ir 5 ryto, sėsti į specialistės kėdę ir taip priimti didelį prieš save iššūkį: per kiek daugiau nei valandą plaukai „užaugo“ iki juosmens, po pirmų uždėtų sruogų supratau, kad man tai įdomu, jog man patinka. Leidau Gintarei pačiai kurti naują mano plaukų įvaizdį, įvesti tonų, „įkontūruoti“ veidą šviesesnėmis sruogomis. Bet ne visada taip... Dažnai turiu aiškią viziją ir aiškų norą, tai natūraliai išlenda ir mano charakterio „spygliukas“. Tai „padedu“ dėlioti specialistui, ką ir kaip daryti. Tokia aš esu klientė, tiesiog siaubas, – juokėsi Irma. – Bet šiuo atveju, kai spaudė stresas, laiko stoka, sąmoningai savo dėmesį koncentravau į pasirodymą, o ir pati Gintarė sukėlė vidinį pasitikėjimą. Supratau, kad daug lengviau kartais viską paleisti ir pasitikėti.“

Net ir pasibaigus muzikos apdovanojimų ceremonijai Irma džiaugėsi savo jaunatvišku įvaizdžiu.

„Po priauginimo jaučiausi pakylėta. Na, nieko sau, ką tik plaukai buvo iki pečių, o dabar iki juosmens! Širdį šildo tai, kad sugrįžau į savo „Irmiškas garbanas“. Trumpai tariant, džiaugiuosi, kad džiaugiatės, jog aš džiaugiuosi, kad esate laimingi... O aš esu laiminga, susilaukiau iš klausytojų daug gerumo ir supratau, kaip mes esame pasiilgę sugrįžti į „Dinamikos“ laikus“, – šypsojosi I. Jurgelevičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)