Tada Volodiai buvo 16 metų, o Verai – tik 14-a.

Mokėdavo sužavėti. Kaip pasakojo V.Putino jaunystės mylimoji, būsimasis prezidentas buvo nedidelio ūgio, tačiau merginoms labai patikdavo. „Ak, Volodia!“ – viena kitai apie Vladimirą sakydavo merginos. Kaip teigė Vera, „jis kažkuo traukdavo, mokėdavo sužavėti“.

V.Brileva pasakoja, jog prezidentas paauglystėje mėgdavo linksmintis su draugais, šokti, kartais net žaisdavo „Butelį“ (žaidimas, kurio metu reikia bučiuotis). Per vieną tokį žaidimą Vera su Volodia pirmą kartą pasibučiavo. Pasak moters, būsimasis prezidentas mėgdavo išgerti sauso vyno, šampano, bet labiausiai mėgo pieną.

Putinas – egoistas. Priežastis, kodėl V.Brileva ir V.Putinas vis dėlto neužmezgė rimtesnių santykių – Vladimiro egoizmas. Pasak Veros, jis mėgdavo kartoti, kad atsimena tik tai, kas jam naudinga. Tokie V.Putino žodžiai išdidžiai merginai nepatiko ir laikui bėgant jausmai išblėso.

„Volodia iš tų vyrų, kuriuos reikia ateiti ir pasiimti. Dabartinei V.Putino žmonai Liudmilai tai padaryti pavyko. Ji valdinga moteris. Tokias aš gerbiu“, – teigė V.Brileva. Pasak moters, V.Putinas taip pat dažnai kartodavo, kad jam patinka blondinės.

„Aš kartais sapnuoju vestuves su Volodia...“ – prisimena Vera. Tačiau paklausta, ar norėtų vėl susitikti su V.Putinu, buvusi mylimoji sako, jog su prezidentu neturėtų apie ką kalbėti.