Maria ceremonijos vakarą buvo vienas iš retų pavyzdžių, kad norint patraukti dėmesį iškilmingame renginyje nebūtina rinktis tik garsių dizainerių ar prabangių prekės ženklų drabužius – apdovanojimams ją puošė „Zara“ ir stilistė Gabrielė Barkauskaitė.

„Semiuosi idėjų iš savo labai stilingos mamos ir interneto. Dabar gyvename tokiais laikais, kad viskas sklinda internete. Aišku, savo mamos dėka išlavinau, tikiuosi, gerą skonį ir visada viena kitai patariame. Pavyzdžiui, pamačiau šį kostiumėlį ir pasakiau: „Viskas, mama, black tie!“, – šypsodamasi sakė M. Randers.

Mergina atskleidė, kad šį kostiumėlį stilistė ištraukė visai netikėtai. Tą akimirką ji suprato, kad suknelėms dar teks palaukti.

„Aš gal dar nesubrendau iki labai ilgų vakarinių suknelių, kai užsidedu tokį drabužį jaučiuosi labai įpareigota, ne savo vietoje, tad manau, kol esu jauna, galiu eksperimentuoti, o šis kostiumėlis tapo puikia alternatyva suknelei ir puikiai atitiko black tie“, – Delfi pasakojo pašnekovė.

Marija Randers, Daina Bosas

Marija neseniai grįžo iš Meksikos, kur poilsiavo kartu su savo širdies draugu Benu. Pora buvo apsistoję Tulume – čia mėgavosi vandens pramogomis, saulėtu oru bei tobula gamta.

„Buvo labai smagu pagaliau ištrūkti į šiltus kraštus, ten visai kitokia atmosfera, žmonės labai atsipalaidavę, to koronaviruso tarsi net nesijaučia, tad buvo labai smagu atitrūkti, bet labai gera sugrįžti, nes vis tiek – namai namučiai“, – šyptelėjo ji.

M. Randers mylimasis – Benas Šatkus – profesionalus futbolininkas, kurio grafikas neretai būna įtemptas, kaip porai sekasi rasti laiko ir kokie pomėgiai juos vienija?

„Sunku būna rasti laiko pabūti kartu, bet kažkaip derinamės ir randame, kadangi noro yra, o kai yra noro, tai visada yra ir galimybės. Vienas prie kito prisideriname, skraidome, jis grįžta į rinktinę, tai taip ir prisideriname. Mus vienija kelionės ir bendras laisvalaikis“, – atskleidė M.A.M.A viešnia.

Pasiteiravus, koks pojūtis būti tokio dydžio renginyje, būryje žmonių, Marija neslėpė, kad nors ir smagu, budrumo neprarado.

„Aš iki paskutinės minutės nesitikėjau, kad čia apskritai būsiu, nes keliavau, buvo ir karantinas, ir tie atvejai sparčiai didėja. Keista, sakyčiau net nerimas jaučiasi būnant tarp tiek daug žmonių. Kita vertus, tikrai labai smagu, gera pamatyti žmones po tiek laiko, susitikti. Atmosfera gera, džiaugiuosi“, – sakė ji.

„Tiesa, mes su respiratoriais buvome viso renginio metu, juos su šeima trumpam nusiėmėme tik tada, kai fotografavomės. Ir šiaip esame pasiskiepiję, testuojamės ir, žinoma, laikomės atstumo ir kitų saugos priemonių, nes tikrai nenorime susirgti, ši liga ne kartą įrodė, jog yra neprognozuojama“, – pridūrė M. Randers.

Marija Randers

Apdovanojimų organizatoriai kviestinių svečių prašė paisyti black tie aprangos kodo, tačiau mados ekspertė Marija Palaikytė Delfi patikino, kad labai svarbu suprasti, jog muzikos, teatro, kino, mados ir kiti renginiai tokius aprangos reikalavimus dažniau priima kaip rekomendacijas, bet visada pasiliekama galimybė improvizuoti.

Anot M. Palaikytės, negalima iš kūrybinių industrijų pasaulio tikėtis to paties kaip iš verslo pasaulio: „Jeigu muzikos, mados, meno nebūtų kūrybingų, provokatyvių ar skandalingų aprangų ir įvaizdžių, tai tada nebūtų ir kūrybos. Tai yra neįmanoma ir tai absoliučiai yra tolygu. Niekas niekada iš muzikinių apdovanojimų nesitiki teisingos aprangos. Nereikia tiesmukai sekti taisyklių. Neturi atrodyti teisingai, o turi atrodyti autentiškai“.

Raudonas kilimas:

Apdovanojimų akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)