M.A.M.A ceremonijai Gabrielę puošė net keli skirtingų sričių profesionalai. Viena jų – drabužių kūrėja Rolanda Simonavičiūtė.

„Jaučiuosi puikiai, tikrai labai gerai. Pirmą kartą ant M.A.M.A raudonojo kilimo jaučiuosi taip savimi pasitikinčiai ir labai gražiai. Didelis ačiū visiems specialistams, kurie prisidėjo prie mano viso įvaizdžio“, – dėkojo ji.

Įdomu tai, kad atlikėja išskirtine viešnia tapo ne tik dėl akį traukiančios suknelės ar skirtingų batų, bet ir dėl to, jog vos kelios valandos prieš M.A.M.A Vasha turėjo grožio procedūrą – botulino injekcijas.

„Tiesą sakant, tai nebuvo atlikta specialiai šiems apdovanojimams, tiesiog taip sutapo“, – šyptelėjo pašnekovė.

Gabrielė Rutkauskienė-Vasha

Pasiteiravus, ar ji nesijaudino, kad po tokios procedūros veido oda tą dieną gali būti kiek jautresnė, ypač, kai M.A.M.A renginiui kone kiekviena dama puošėsi ir vakariniu makiažu, Vasha atsakė pažįstanti save, todėl nesijaudino, nors mažytė patinimo rizika buvo.

„Mano organizmas labai teigiamai reaguoja į grožio procedūras, tad pasitikėjau, kad viskas bus gerai. Mačiau, kad atrodau normaliai ir, vargu, ar kas įtartų, jog aš ką nors šiandien dariausi. Tai – ne operacija. Tai buvo botulino injekcija, mažinanti pykčio ir senatvės raukšleles“, – nusijuokė ji.

Dainininkė atskleidė, kad šią procedūrą išbando jau ne pirmą kartą.

„Man tai buvo antroji tokia procedūra, bet aš į grožio pasaulį nežiūriu baimingomis akimis. Man tai atrodo įprasta, ypač šiais laikais“, – Delfi penktadienio vakarą pasakojo pašnekovė.

„Viskas buvo gerai, nors ir rekomenduojama kokias 4-8 val. išvengti makiažo, bet, deja, man šiandien to padaryti nepavyko, nes atėjau į renginį“, – pridūrė ji.

Pasiteiravus, ar jos planus išgirdę specialistai negrumojo pirštu, Vasha neslėpė, kad įspėjimų sulaukė.

„Mano chirurgas, kuris leido injekciją, įspėjo mane. Atsakiau, kad, taip, žinau, bet už poros valandų jau buvau su makiažu“, – juokėsi atlikėja.

Gabrielė Rutkauskienė-Vasha

Kalbėdama apie apdovanojimų vakarą, Vasha vylėsi, kad šiemet skandalų dėl koronaviruso saugumo reikalavimų nepaisymų bus išvengta.

„Manau, kad šiemet viskas praeis sklandžiai, žmonės tikrai laikosi atstumo, dėvi respiratorius, tad tikiuosi, jog šiemet išvengsime nemalonumų. O kas liečia pačią ceremoniją, tai tikiu, kad ji bus labai graži, nes visi esame išsiilgę didelių, gražių renginių – tokių, kaip M.A.M.A“, – pasakojo kviestinė viešnia.

Apdovanojimų organizatoriai kviestinių svečių prašė paisyti black tie aprangos kodo, tačiau mados ekspertė Marija Palaikytė Delfi patikino, kad labai svarbu suprasti, jog muzikos, teatro, kino, mados ir kiti renginiai tokius aprangos reikalavimus dažniau priima kaip rekomendacijas, bet visada pasiliekama galimybė improvizuoti.

Anot M. Palaikytės, negalima iš kūrybinių industrijų pasaulio tikėtis to paties kaip iš verslo pasaulio: „Jeigu muzikos, mados, meno nebūtų kūrybingų, provokatyvių ar skandalingų aprangų ir įvaizdžių, tai tada nebūtų ir kūrybos. Tai yra neįmanoma ir tai absoliučiai yra tolygu. Niekas niekada iš muzikinių apdovanojimų nesitiki teisingos aprangos. Nereikia tiesmukai sekti taisyklių. Neturi atrodyti teisingai, o turi atrodyti autentiškai“.

Raudonas kilimas:

Apdovanojimų akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)