Metų atlikėjo apdovanojimą Justinui Jaručiui įteikę įsimylėjėliai scenoje vienas kitą apdovanojo karštu bučiniu. Socialiniuose tinkluose greitai pasipylė įvairių nuomonių. Savąja pasidalijo ir laidos „Kitokie pasikalbėjimai“ kūrėjas Mantas Bertulis.

Žinomam vyrui užkliuvo šou transliavusios televizijos sprendimas, o gal visai netyčinė reakcija – vos porai pradėjus bučiuotis buvo nusuktos filmavimo kameros.

„TV3 – homofobai? XXI a., o pagrindiniai muzikos pasaulio apdovanojimai neparodo dviejų vienas kitą mylinčių žmonių bučinio ant scenos. Pasaulio, kuriame pilna įvairiausio plauko menininkų, turinčių vienokią ar kitokią orientaciją. Tyčia nusukamos kameros, vos lūpoms susilietus. Jeigu tai būtų tarkim bučinys tarp moters ir vyro, viskas būtų gerai?

Naglis Bierancas & Lukas Gricius, pagarba!“ – feisbuke skelbė M. Bertulis.

Prodiuseris nėra vienintelis, kuris pastebėjo šį kamerų judesį. Nemažai internautų, tarp kurių – ir žinomi pramogų verslo žmonės, stebėjosi, kodėl poros meilės išraiškos metu buvo pasielgta būtent taip.

To nepalaikė ir aktorė Elžbieta Latėnaitė. Žinoma moteris socialiniuose tinkluose pasidalijo trumpa žinute ir siuntė paramą porai.

„TV3 televizija, jei jūs turite problemą parodyti LGBTQ+ žmonių bučinį, jūs turite problemą su realybe. Kita vertus, vakar gavau kvietimą dalyvauti viename jūsų televizijos žaidime, ir jūs labai padėjote apsispręsti.

Nagli ir Lukai, palaikau“, – skelbė ji.

Tiesa, prieš bučinį tiesioginiame eteryje, Lukas ir Naglis pasiuntė žinutę tėvams ir visai Lietuvai.

„Noriu pasinaudoti proga ir perduoti didžiausiu linkėjimus visiems tiems, kurie vis dar nesugeba savo vaikams paaiškinti, kas yra meilė“, – tarė Naglis ir pabučiavo savo partnerį ilgu bučiniu.

„O dabar galite pabandyti tai padaryti dar kartelį“, – kiek vėliau sakė jis

Poros bučinys arenoje sukėlė griausmingus plojimus ir palaikymo šūksnius.

Delfi kreipėsi į M.A.M.A organizatorius bei TV3 televizijos atstovus dėl nusuktų kamerų epizodo. Gavus komentarą straipsnis bus juo skubiai papildytas.

Vienas iš renginio organizatorių – Saulius Urbonavičius-Samas – 15min.lt teigė neturintis tikslaus paaiškinimo, kodėl kameros buvo nukreiptos, tačiau patikino nemanantis, kad tai buvo homofobijos apraiška.

„Tiesioginiame eteryje daug kas atsitinka: nukrypsta kameros, kas nors įvyksta ne laiku. Sudėtingas renginys, tai nemanau, kad čia reikia taip traktuoti šį dalyką“, – minėtam portalui sakė pašnekovas.

Raudonasis kilimas:

Apdovanojimų akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)