Bene laukiamiausiam metų renginiui kviestiniai svečiai ruošiasi itin atsakingi. Tad čia tikrai yra į ką paganyti akis.

Fotografų dėmesio sulaukė atlikėja Erica Jennings, ceremonijai pasirinkusi figūrą išryškinančią suknelę perregima medžiaga.

Pasak organizatorių, ceremonijai buvo ruošiamasi itin kruopščiai.

„11-oji muzikos apdovanojimų „M.A.M.A.“ ceremonija bus išties įspūdinga. Džiaugiamės, kad pastarieji metai muzikine prasme buvo produktyvūs, o atlikėjai klausytojams padovanojo daug kokybiškos muzikos. Sausio 28 dieną „Žalgirio“ arenoje turėsime progą ne tik prisiminti pastarųjų metų atlikėjų pasiekimus, bet ir išvysti įspūdingus garsiausių šalies atlikėjų pasirodymus“, – komentavo renginio organizatoriai.

Pasirodymus renginiui paruošė rokeriai „jauti”, Justinas Jarutis su Jessica Shy, Džordana Butkutė ir Donatas Montvydas, Evgenya Redko, Vaidas Baumila, „The Roop”, Austieja, „Pikaso”, FC Baseball, Inga Jankauskaitė, Beatrich, Vidas Bareikis ir „8 Kambarys”.

Renginio organizatoriai sukūrė efektingą daugiau nei 3 valandų muzikos šou, kurio metu išdalintos prestižinės M.A.M.A statulėlės už geriausius 2021 m. darbus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)