„Jaučiu, kad šį kartą nereikės baudos mokėti už kaukių nedėvėjimą. Tai labai geros emocijos. Galvojame, gal už repo albumą apdovanojimą gausime", – dar iki prasidedant apdovanojimų ceremonijai linksmai kalbėjo televizijos laidų vedėjas.

Justinas ne visada buvo tik M.A.M.A muzikos apdovanojimų svečias – jam teko garbė ir vesti šį renginį. Koks jausmas būti kitoje barikadų pusėje?

„Man smagiau“, – juokėsi Greta.

„Sakykime, galėsiu dažniau lankytis prie baro, kas suteiks daugiau pozityvių emocijų. Man atrodo šitoj vietoj visi laimim. Dėl to, kad nevedu M.A.M.A apdovanojimų, laimi tiek žiūrovai, tiek aš“, – šypsojosi Justinas.

„Yra truputį streso, bet šiaip smagu. Žinoma, reikia galvoti, kaip pasipuošti – juk buvo ilgas laiko tarpas, kai niekur nėjom“, – kalbėjo G. Mikalauskytė.

„Aš nesipuošiu, tegul puošiasi tie, kurie neturi ką pasakyti“, – komentavo žodžio kišenėje neieškantis Justinas.

Šiemet Gretą puošė jos mėgstamas dizaineris – jam ji ištikima jau ne vienerius metus.

„Aš lieku ištikima Liutaurui Salasevičiui, – šyptelėjo Greta, o jos mintį pratęsė Justinas. – Mes įsilaužėme į jo dirbtuves ir naktį pavogėme suknelę. Galvojome, kad mėlyna, bet pasirodo, kad raudona. Dar geriau.“

„Niekada neinu raudonuoju kilimu besijausdama nepatogiai. Jeigu man patogu, tai ir gražu, – kalbėjo Greta. – Čia mano penktasis M.A.M.A raudonas kilimas ir trečias su Justinu.“

Pasiteiravus, kur šįvakar liko jųdviejų atžala, Justinas ir vėl negailėjo humoru paremtų žodžių.

„Leonui jau yra dveji metai, jis jau yra savarankiškas, tai palikome jį vieną. Dubenėlyje palikome vandens, maisto ir pirmadienį tikimės jį rasti vis dar namie, nebent išmoks atsirakinti duris“, – juokavo J. Jankevičius.

Raudonas kilimas:

Apdovanojimų akimirkos:

Pasak organizatorių, šių metų ceremonijai buvo ruošiamasi itin kruopščiai.

„11-oji muzikos apdovanojimų „M.A.M.A.“ ceremonija bus išties įspūdinga. Džiaugiamės, kad pastarieji metai muzikine prasme buvo produktyvūs, o atlikėjai klausytojams padovanojo daug kokybiškos muzikos. Sausio 28 dieną „Žalgirio“ arenoje turėsime progą ne tik prisiminti pastarųjų metų atlikėjų pasiekimus, bet ir išvysti įspūdingus garsiausių šalies atlikėjų pasirodymus“, – prieš renginį žadėjo organizatoriai.

Į areną susirinkusiesiems žiūrovams pažadėta galimybė gyvai pamatyti ryškiausių lietuviškos scenos žvaigždžių pasirodymus. Juos surengė rokeriai „jauti”, Justinas Jarutis su Jessica Shy, Džordana Butkutė ir Donatas Montvydas, Evgenya Redko, Vaidas Baumila, „The Roop”, Austieja, „Pikaso”, FC Baseball, Inga Jankauskaitė, Beatrich, Vidas Bareikis ir „8 Kambarys”.

Per daugiau nei 3 valandų muzikos šou išdalinta 15 prestižinių M.A.M.A statulėlių už geriausius 2021-ųjų metų darbus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)