Delfi, likus valandai iki ceremonijos, pakalbino dainininką ir jo kompanjonę. Vaidas tikino, kad nesijaudina dėl to, ar šiemet statulėlė atiteks jam.

„Būkim biedni, bet teisingi – čia ne olimpiada. Laimėsim – laimėsim, nelaimėsim – kiti laimės, – sakė V. Baumila, patikinęs, kad jam laimėjimas jau yra vien tai, kad jo hitas „Kunigunda“ buvo vienas klausomiausių Lietuvoje praėjusiais metais.

Pora ant M.A.M.A. raudonojo kilimo atvyko išskirtinai pasipuošę bei papasakojo, kas juos šį vakarą rengė.

„Šiandien mus puošė Gabija Mikalauskaitė. Ji nuostabi, labai atsakinga stilistė, jauna, – kalbėjo Vaidas. Sulaukęs klausimo apie jausmus šįvakar šalia jo esančiai Miglei, patikino, kad jie – tik kolegos. – Dirbam kartu 5-6 metus.“

Jam antrino ir šalia stovinti Miglė.

„Ilgamečiai pramogautojai ir laisvalaikio leidėjai, ir kolegos – tikėjomės, kad šio klausimo sulauksim, bet buvom pasiruošę atsakymus", – juokėsi mergina.

„Mano kolegė Miglė – jauna, perspektyvi, laikykitės, mes ateinam", – juokėsi ir žinomas dainininkas.

V. Baumila prisiminė ir istoriją, nutikusią 2016-ųjų metų apdovanojimų metų, kuomet jam buvo įteikta geriausio metų atlikėjo statulėlė.

„Labai svarbu, kad šalia būtų žmonės, kuriuos labai gerai pažįstu. Šiaip aš atsimenu, kaip buvo – Miglė dar su mumis nedirbo, kai aš laimėjau pirmą ir vienintelį M.A.M.A. apdovanojimą kaip geriausias atlikėjas. Mes tuomet buvome atvykę su buvusia vadyba, su Vytautu Rumšu, sėdėjom visi prie stalo ir prieš pat mano nominaciją visa chebra nuėjo į tualetą. Aš sėdžiu visiškai vienas ir skelbia: metų atlikėjas – Vaidas Baumila. Nebuvo net vadybos, nieko, – prisiminęs juokėsi V. Baumila. – Tai tikiuosi, kad šiemet vienu ar kitu atveju bus Miglė.“

Svarbiausiu aksesuaru šiemet tapo ne žemesnio kaip FFP2 lygio respiratorius, kurio pageidavo praėjusiais metais skandale atsidūrę renginio organizatoriai. Pareikalauta ir GP pasų, be kurių įeiti į areną – neįmanoma.

Pasak organizatorių, ceremonijai buvo ruošiamasi itin kruopščiai.

„11-oji muzikos apdovanojimų „M.A.M.A.“ ceremonija bus išties įspūdinga. Džiaugiamės, kad pastarieji metai muzikine prasme buvo produktyvūs, o atlikėjai klausytojams padovanojo daug kokybiškos muzikos.

Sausio 28 dieną „Žalgirio“ arenoje turėsime progą ne tik prisiminti pastarųjų metų atlikėjų pasiekimus, bet ir išvysti įspūdingus garsiausių šalies atlikėjų pasirodymus“, – prieš renginį žadėjo organizatoriai.

Į areną susirinkusiesiems žiūrovams pažadėta galimybė gyvai pamatyti ryškiausių lietuviškos scenos žvaigždžių pasirodymus. Juos surengė rokeriai „jauti”, Justinas Jarutis su Jessica Shy, Džordana Butkutė ir Donatas Montvydas, Evgenya Redko, Vaidas Baumila, „The Roop”, Austieja, „Pikaso”, FC Baseball, Inga Jankauskaitė, Beatrich, Vidas Bareikis ir „8 Kambarys”.

Per daugiau nei 3 valandų muzikos šou išdalinama 15 prestižinių M.A.M.A statulėlių už geriausius 2021 m. darbus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)