Ant raudonojo kilimo sužibę Naglis Bierancas ir Lukas Gricius prisipažino, kad tokio renginio laukė jau kurį laiką.

„Tai tikrai metų renginys – pagaliau galima pasipuošti, – kalbėjo Lukas. – Daug dėmesio išvaizdai neskiriu. Viską šįkart radau pas save spintoje, kažką pasisiuvau.“

Tuo tarpu Naglis tikino, kad savo šio vakaro apdarą... pasiskolino.

„Aš turiu labai gerų draugų dizainerių – Robertas Kalinkinas paskolino man savo kostiumą. Sukamės ir sukamės, – juokėsi Naglis. – Influenceriai taip ir gyvena.“

Tiesa, į M.A.M.A Naglis su Luku atvyko ne tik kaip kviestiniai svečiai – šįvakar jie įteiks ir nominaciją.

„Šiandien teiksim pačią kiečiausią nominaciją – metų atlikėjo. Ar jautėsi jaudulys, galėsime pasakyti vakaro pabaigoje. O dabar keista būti tarp tiek žmonių. Ką tik mėnesį atostogavome svetur, tai viskas dar labai įdomu“, – tikino pora.

Žinoma, svarbiausias aksesuaras šiemet – ne žemesnio kaip FFP2 lygio respiratorius, kurio pageidavo praėjusiais metais skandale atsidūrę renginio organizatoriai. Pareikalauta ir GP pasų, be kurių įeiti į areną – neįmanoma.

Į areną susirinkusiesiems žiūrovams pažadėta galimybė gyvai pamatyti ryškiausių lietuviškos scenos žvaigždžių pasirodymus. Juos surengė rokeriai „jauti”, Justinas Jarutis su Jessica Shy, Džordana Butkutė ir Donatas Montvydas, Evgenya Redko, Vaidas Baumila, „The Roop”, Austieja, „Pikaso”, FC Baseball, Inga Jankauskaitė, Beatrich, Vidas Bareikis ir „8 Kambarys”.

Per daugiau nei 3 valandų muzikos šou bus išdalintos prestižinės M.A.M.A statulėlės už geriausius 2021 m. darbus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)