Instagrame moteris pasidalijo keliais kadrais, kuriuose pozuoja su maudymosi kostiumėliu ir papasakojo apie gana dažnai jai užduodamus klausimus dėl figūros.

Neretai komentatoriai nepagaili ir replikų – esą ji atrodanti negražiai, tarsi būtų pasiligojusi.

V. Siegel-Suodaitė pasidalijo savo kūno priežiūros paslaptimis ir neslėpė – figūra pasikeitė susilaukus dukters.

„Dažnas klausimas iš Jūsų, užduodamas man: „Viktorija, kaip išlaikyti tokią figūrą?“. Galiu tai pavadinti gera genetika. Aš iš esmės esu genetiškai kūda.

Niekada neturėjau labai didelio antsvorio, tačiau galiu Jums nuoširdžiai pasakyti, jog nesilaikau jokių specialių dietų, ko gero, net valios tam neužtektų, nes pavalgyti daug ir skaniai tikrai esu mėgėja!

Vienintelis dalykas, ko nevalgau ir apskritai nelabai mėgstu – tai saldumynai. Dėl manęs jų gali ir nebūti, aš vietoj deserto restorane mielai užsisakysiu pakartotinai kokį tuno tartarą ar salotas.

Ir dar. Aš praktiškai nevartoju alkoholio, jokių kokteiliukų, šampaniukų, daugiausia per mėnesį viena taurė šampano arba koks kokteilis.

Nebegerti ir atsisakyti alkoholio nusprendžiau būdama 21 metų.

Atsisakius alkoholio, pastebėjau, kaip mano svoris iš lėto pradėjo kristi, o daugiausiai kilogramų aš numečiau po Nicolytės gimimo, kaip bebūtų nekeista! Vaiko gimdymas teigiamai paveikė mano figūrą.

Aš prisimenu, kad buvo momentų gyvenime kai buvau šiek tiek apkunesnė – svėriau 10-12 kg daugiau nei dabar. 18-20 metų svėriau apie 62-63 kg (matyti nuotraukoje), dabar mano svoris svyruoja tarp 50-53 kg ir tuo aš labai džiaugiuosi.

Nors, prisimenu, ir tada, kai sveriau kiek daugiau irgi jaučiausi kuo puikiausiai ir dėl to nekompleksuodavau. Nes jau tada mane mamytė buvo išmokinusi mylėti save ir priimti save tokia kokia esu.

Nors aš dažnai girdžiu savo adresu tokias replikas kaip: „Tu per kūda“, „Ar tu nesergi?“, „Visai išdžiūvai, negražu jau“, „Tau reikia daug valgyti“, „Esi lenta ir panašiai, ir, atrodo, tokie išsireiškimai galėtų labai užgauti, tačiau yra visiškai atvirkščiai.

Tokie komentarai manęs visiškai nežeidžia, anaiptol – sukelia juoką ir šypseną veide.

Nepabijosiu pasakyti, jog jau gan senokai išmokau pamilti save, kad man mano kūno formos yra labai gražios ir viskuo esu patenkinta.

Išmokite pamilti save, nes mylėti save nėra tuštybė, nes pamilti save reiškia būti laimingai. Meilė sau nėra vien kažkokie tušti žodžiai, nes meilė sau yra būsena, kurią reikia išmokti jausti.

Ir tai yra nuostabi būsena, kuria linkiu patirti kiekvienai iš Jūsų. Išmokti priimti save tokią, kokia esate, nes mes kiekviena esame ypatinga“, – rašė V. Siegel-Suodaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)