Skrendant į tolimą kraštą sausio 21-ąją prireikė stabtelėti Nyderlanduose. Na, o paskui laukė karštis ir nuotykiai.

Riviera Maya regione apsistojusi šeima pirmąsias dienas turėjo prisitaikyti prie laiko skirtumo. Lietuvą ir Meksiką skiria 8 valandos.

„Pirmoji diena: ankstyvi paukščiai. Kaip statistiniai europiečiai, atskridę į vakarus, atsikėlėme 5 val. ryto ir jau 7 val. 30 min. kartu su smėlio tvarkytojais atidarėme pliažą“, – pirmosios dienos poilsį aprašė laidos „Muzikinė kaukė“ vedėja.


Nors temperatūra regione, kuriame vieši žinoma šeima, dienomis siekia 30, o naktimis – ir 26 laipsnius, atgaivos čia taip pat netrūksta. Anot I. Kavaliauskaitės, lietus čia pasirodo „kaip laikrodukas“.

„Antra diena Meksikoje: Diena po lietaus. Naktį tiesiog pliaupė, bet rytas dovanojo saulę. Manau, adaptavomės. Šiandien dar laukia poilsis viešbutyje, o rytoj mama paspaus gazus. Laukia didis laikas“, – instagrame rašė TV laidų vedėja.

Vos atvykusi į svečią šalį, Indrė spėjo susitikti su Meksikoje gyvenančia bičiule, buvusia TV laidų vedėja Jūrate Bitinaite.

Indrė Kavaliauskaitė ir Jūratė Bitinaitė

Anksčiau Indijoje gyvenusi lietuvė šiuo metu užsiima dvasinio ir emocinio tobulėjimo veiklomis: subūrė moterų bendruomenę, kurioms veda paskaitas įvairiomis temomis – mitybos, santykių, emocinio valgymo, astrologijos, kundalini jogos.

Jūratė ištisus metus bendrauja su moterimis ir nuolatos palaiko su jomis ryšį bei padeda dvasiškai ir emociškai tobulėti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)