„Sena, nusibodusi iki gyvo kaulo; eik n****, valink, cypianti boba; negaliu pakęsti jos; vaidina gražuolę, o iš tiesų šlykšti, jei tik ją pamatytumėt; negabi ir netalentinga, kas ji tokia – laikas jai dingti“...

Kiek aš per pastarąją savaitę perskaičiau apie save nuostabių dalykų!

Kas tai rašė? Moterys. Kokios? Ir tos, kurios tuo pačiu metu visai neseniai vykdė viešą teismą moteriai, kuri, anot jų, yra grubi, netolerantiška ir nepagarbiai atsiliepia apie kitą damą!

Ar tai mane stebina? Ne. Ar tai mane žeidžia? Ne, nes turiu storą odą. Jau turiu. Bet ar jūsų dukros, ponios, turi tokią? Nes ją užsiauginti reikia laiko, tam tikrų sąlygų, charakterio savybių... O to, žinia, niekas nelaukia ir nelauks!

O šalia – visai kita porcija. Galvojau, nekalbėsiu, bet , kad jau atsiuntė net keli žmonės... Su puokšte, beje, ir žinomų žmonių viešų komentarų su pasimėgavimu apie kitą žinomą moterį! Kad žinotų, jog pati kalta. Neprimena nieko? Trumpo sijono, gero vakarėlio, per daug alkoholio ir... taip jai ir reikia. Gerai, kad autorė ištrynė.

Taip, gali būti, kad mane juokina, stebina, piktina tam tikri žmonės, jų grupės, elgesio modeliai, bet ar taip personalizuoti ir tyčiotis ok? Ką jūs manot? Padiskutuokim!

Stebimės, iš kur vaikai tokie žiaurūs, tiek patyčių!

Kur čia ta riba tarp nuomonės ir patyčių?

Beje, kodėl aš, ji, ar kuri nors jūsų, kad ir labai būtume juokingos ir kvailos, turime veikti, atrodyti taip, kaip liepia kiti – ne taip, kaip norime pačios? Hm?

Todėl sakau jums : kaip noriu, taip atrodau: gyva, mirusi, sena ir durna! Noriu, ir durna! O jūsų koks reikalas?“, – piktinosi R. Mikelkevičiūtė.

Po Rūtos įrašu pasipylė komentarai, pasisakė bei palaikymą Rūtai išreiškė ir žinomi žmonės.

„Laba diena, Rūta, sveiki atvykę į mano gyvenimą.

Kažkada mes su tavimi neblogai susikibome: as sakiau, kad tu prisitaikėlė. Tu pasakei: paimk intervą iš žmogaus, kuris jo nenori duoti, drąsuole.

Šiandien as tave suprantu absoliučiai. O tu – mane“, – rašė Agnė Jagelavičiūtė.

„Moteriškas solidarumas... Kaip man atsibodo toks šūdų malūnas, labai laukiu teismo, kai mano tokios „gerbėjos” už „meilę” man susimokės ! Tik galvoju, ar Chanel rankinę rinktis už tuos pinigėlius, ar LV. Aišku, juokauju, bet pasimėgausiu tikrai kompensacijom“, – po įrašu tikino Goda Alijeva.

Palaikymą TV laidų vedėjai išreiškė ir atlikėjas Radži.

„Rūta, laikykis ! „Joms" ar „jiems", kurie rašė, viskas sugrįš atgal ir ne po vieną kartą! Esi mūsų antroji OPRA! „Jos" ar „jie" tiesiog pavydi tau iš kvailumo, nes niekada nebus kaip tu! Esi puiki, graži, protinga ir talentinga!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)