„Norėčiau įkelti postą apie antrą dieną Madeiroje, bet tiesiog būtų paprasčiau šią dieną ištrinti“, – socialiniuose tinkluose rašė Gabrielė.

Vis tik vėliau ji paaiškino, kas tądien nutiko. Įrašu Vasha sutiko pasidalinti ir su Delfi.

„Antroji diena Madeiroje. Vykome į kelionių agentūros suplanuotą ekskursiją. Diena turėjo būti graži. Na, ji ir prasidėjo gražiai. Tačiau jau lėktuve skrisdama šeštadienį jaučiausi keistai, jaučiau sunkumą pilve. Išvykome į ekskursiją, pradžia buvo tikrai graži, visiems rekomenduoju būnant Madeiroje keltis šiuo funikulieriumi, Botanikos sodas irgi vertas dėmesio, kurį taip pat spėjau aplankyti, bet atvykus pietų vėl beprotiškai pradėjo skaudėti ir teko vykti su taksi atgal į viešbutį. Neda su Adrija (aut. past. bičiulė ir Gabrielės dukrytė) tęsė kelionę toliau, pamatė tikrai daug gražių vaizdų.

Na, o aš didžiąją dienos dalį praleidau lovoje ir teko atsisakyti vakarinio pasivaikščiojimo ir vakarienės dėl prastos savijautos. Labai tikuosi, kad rytoj jausiuos geriau ir galėsiu mėgautis nuostabiais Madeiros vaizdais“, – dalinosi Vasha.


Atlikėja instagrame pasakojo, kad ėmė skaudėti pilvą – pusdienį lovoje praleidusi Vasha įtarė, kad galėjo apsinuodyti.

Tiesa, kiek vėliau dainininkė pasidalino ir trečiosios dienos įvykiais. Skausmai nepraėjo, tad ji apsilankė vietinėje Madeiros ligoninėje.

„Trečioji diena Madeiroje.

Mieliau ją būčiau leidusi taip, kaip pirmąją, bet deja...

Šiandien teko pabuvoti ir vietinėje ligoninėje. Nežinau, ar verta komentuoti vaizdus, kuriais pasidalinau. Plačiau papasakojau storiuose, bet Madeirą iš medicinos pusės jau pamačiau... užteko. Tikiuosi, ketvirta diena džiugins labiau ir pagaliau pamatysiu tikrąją Madeirą“, – rašė Vasha, pasibaisėjusi vietine sveikatos apsaugos sistema.

Vos dieną prieš kilusius skausmus, Gabrielė dalinosi pirmais įspūdžiais iš Madeiros.

„Pirmoji diena Madeiroje. Šiandien oras nei vėsus, nei karštas, man žinoma galėtų visada būti keliais laipsniais šilčiau, nors ir palyginus nieko nematėme, tik viešbučio apylinkes, tačiau gamtos grožis tiesiog traukte traukia keliauti ir pamatyti kažką daugiau!

Panašu, kad šioje kelionėje bus nueita daug žingsnių ir aplankyta daug gražių vietų“, – komentavo moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)