Pasiektas finišas bei iškovota 11-oji vieta sunkiausiose pasaulio varžybose – tokiu rezultatu šiemet gali džiaugtis „Teltonika Racing“ ekipažas, kurio priešaky – Vaidotas Žala. Vyras sugrįžo pasiekęs ir geriausią savo asmeninį rezultatą šiose lenktynėse.

Lenktynininką pasitikusi mylimoji Gabrielė jį apsikabino – jautrų ir gražų momentą pavyko užfiksuoti ir Delfi.

Dakaro ralio dalyvių sutiktuvės Vilniaus oro uoste

V. Žala prisipažino, kad šių metų Dakaro ralis jam – ypač saldus.

„Galbūt smagiausia emocija, palyginama su tuo, kai pirmą kartą grįžau. Gal ir dėl to, kad visas Dakaras klostėsi be didesnių rūpesčių, tik vienas gedimas. O paskutinę dieną reikėjo pakovoti, išnaudoti susikaupusį rezervą – prisiminė lenktynininkas, kuriam paskutiniame Dakaro ralyje į nugarą alsavo matadoras Carlosas Sainzas su ralyje šiemet debiutavusiu „Audi“ bolidu.

Pasak V. Žalos, šiųmetis Dakaro ralis rodo, kad ekipažas turi perspektyvų ir, anot jo, tai gera įžanga į ateinančius metus.

„Manau, turime nemažai rezervo, nes šiemet išvažiavome į ganėtinai pasikeitusias konkurencines sąlygas. Jeigu kitąmet turėsime galimybę išlyginti jėgas, tas greitis turėtų būti ženkliai kitoks“, – kalbėjo lenktynininkas.

Jis prisipažino, kad šiemet, lyginant su praėjusiais metais, iš Dakaro ralio jis grįžo nusiteikęs visiškai kitaip – nusiteikęs, kad ateinančių metų sausį tikrai nebus namuose.

„Šie metai mums buvo kitokie, nes mums labai reikėjo finišo. Ilgalaikėje perspektyvoje mūsų tikslai aukštesni, tad nemanau, kad dešimtukas yra riba. Ir neturėtų būti riba“, – kalbėjo jis.

Apie tai, kad jiedu – pora, dar praėjusių metų rudens pradžioje Delfi patvirtino ir pati Gabrielė.

Kalbos apie dviejų žinomų žmonių artimus santykius sklido jau kurį laiką – akyli smalsuoliai porą kartu buvo pastebėję ne vieną sykį. Iškalbingų detalių ieškota ir jųdviejų socialiniuose tinkluose.

Paskutinį kartą Gabrielė ir Vaidotas Delfi skaitytojų buvo užfiksuoti praėjusį rugpjūtį oro uoste – atsiųstose nuotraukose matyti, kad pora kartu laiką leido kavinėje, laikė vienas kitą už rankų, romantiškai šnekučiavosi.

Nei Gabrielė, nei Vaidotas nėra tie žinomi žmonės, kurie plačiai atvirautų apie savo asmeninį gyvenimą. Galbūt todėl dar šių metų vasario mėnesį kalbinta televizijos laidų vedėja tikino, kad antrosios pusės neturi ir stengiasi išvengti visuomenės spaudimo.

„Aš esu visuomenės narys, tad meluočiau, jeigu sakyčiau, kad manęs nepasiekia tam tikri visuomenės įsitikinimai, nusistatymai ir labai ilgai egzistuojantys modeliai, susieti su lytimi, amžiumi ir visais kitais niuansais. Tikrai išgirstu, kad trisdešimtmetė jau turėtų turėti ir vyrą, ir šeimą, ir katiną, ir šunį bei žuvyčių.

Aš ir sau, ir visoms sakau, kad visuomenės modeliai neturi daryti mums įtakos. Mes tiesiog turime gyventi sąžiningai, augti. Viskas ateina tada, kada turi ateiti. Aš juk negaliu paspartinti dalykų, negaliu pačiupti žmogaus tiesiog gatvėje. Svarbiausia yra plėsti sąmonę, augti, skaityti, realizuoti save. Yra tiek daug įvairių nepažintų sričių! Jeigu tikrai norisi tylos ir partnerystės – viskas ateis. Aš esu tiesiog vienas iš tų žmonių, kuriems yra primetamos visuomenės normos, bet reikia suprasti, kad tų normų mes galime ir visiškai neatitikti“, – per savo 30-ąjį gimtadienį kalbėjo ji.

Tuo tarpu V. Žalos pavardė žiniasklaidoje mirga tik dėl pasiekimų sporte. Tiesa, kartą lenktynininkas yra dalyvavęs TV laidoje, kurioje pasakojo ne tik apie aistrą automobiliams, bet ir tuometinę antrąją pusę. Visgi ir tuomet V. Žala neslėpė, kad atvirauti apie asmeninį gyvenimą jam ne itin patogu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)