Keliais kadrais iš Maldyvų su Delfi pasidalinusi Goda savo nuotykiais bei poilsiu dalinasi ir instagrame. Pasak atlikėjos, čia tikrai yra ką veikti – dienomis jos laukia ramus poilsis su knyga, laikas paplūdimyje, pasimėgavimas gamta. Taip pat Goda jau išbandė paviršinį nardymą, teko paplaukioti ir su rykliais.

„Vakar maitinau žuvytes – sega kaip uodai“, – pasakojo G. Alijeva, rodydama mažą randelį ant rankos.


Pasakiškai vaizdais besidalinanti G. Alijeva, regis, rojumi vadinamuose Maldyvuose jaučiasi puikiai, o į atostogautojos vaidmenį įsijautė vos atvykusi. Vakare atlikėja mėgaujasi paplūdimio linksmybėmis, ragauja skanų maistą.

„Kai žinai, kad gali atsipalaiduoti ir mėgautis vasara“, – tikino ji instagramo sekėjams, šokdama pagal populiarią dainą.


„Dienos skrieja nenumaldomai greitai, emocijos sukasi ir atrodo nespėju atsigaut po vieno gamtos stebuklo, o už kampo laukia kitas... Žodžiais nenupasakojama, kaip čia viskas gražu, poilsis kūnui ir sielai. Kažkur toli, ten, kur amžina vasara, jūra, smėlis ir tik tu pats su savim ir sau. Esu dėkinga už kiekvieną sekundę gyvenimo”, – rašė Goda.


Daugiau kadrų iš G. Alijevos atostogų Maldyvuose galite pamatyti fotogalerijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)