Nuotaka didžiajai dienai pasirinko baltą, stilingą, kelių nesiekiančią suknelę. Tuo tarpu A. Vėberis rinkosi klasikinį juodą kostiumą, derino švelniai rožinio atspalvio aksesuarą – peteliškę. Pora pademonstravo ir vestuvinius žiedus.

Džiugią naujieną apie įvykusias vestuves Delfi patvirtino pats A. Vėberis, kuris atskleidė, kad aukso žiedais jis ir jo išrinktoji apsimainė sausio 11-ąją Pasvalyje, o kitą dieną jaunavedžiai jau išskrido į medaus mėnesį.

Apie tai bylojo ir socialiniuose tinkluose pasidalinta trumpa žinutė bei atostogų kadras.

„Ačiū tiems, kurie jau pasveikino ir ačiū tiems, kurie dar pasveikins!“ – brūkštelėjo jis.

„Nepykite, jei nespėsime visiems padėkoti, nes toliau švenčiame savo medaus mėnesį. Siunčiame linkėjimus iš Vėberių vilos Tailande“, – pakiliai pridūrė prodiuseris.

Šiltą įrašą papildė ir jauki šeimos nuotrauka baseine. Šiuo metu Vėberiai medų kopinėja Puketo saloje, Tailande.

Meilės, šilumos ir netikėtumo kupina žinia greitai sulaukė sveikinimų – po A. Vėberio įrašu gražius žodžius rašė ir poros draugai, ir pramogų versle žinomi kolegos.

Įvykus vestuvėms pasikeitė ir M. Kerbedytės pavardė. Nuo šiol ji – Martyna Vėberė.

Delfi primena, kad A. Vėberis ir jo mylimoji Martyna – ilgametė pora. Jiedu susižadėjo 2017-ųjų metų liepos 22-ąją dieną, per gimtadienį.

Vėberiai augina ketverių metukų sūnų Nojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)