Į rytinį susitikimą „Bolt“ automobiliu Vilniuje važiavęs Orijus nė neįtarė, kaip pasibaigs jo kelionė. Žurnalistas tiesiog naršė telefone, kai staiga pajuto netikėtą ir didžiulį smūgį.

Eismo įvykyje iš viso susidūrė trys automobiliai. Geležinio vilko gatvėje trečiadienio rytą susidarė spūstis. Laimei, sužalojimų nepatyrė nė vienas eismo dalyvis. Nepaisant to, Orijus neslėpė, kad tokia dienos pradžia jam sukėlė šoką.

„Esu sveikas ir kiti sveiki. Važiavau su „Bolt“ rytinio kamščio metu į susitikimą 9 val. Staiga, iš niekur nieko, pajutau didžiulį smūgį, nuo kurio nuskriejo net mano kepurė. Smūgis tikrai buvo stiprus. Buvo šokas. Supratau, kad esu sveikas, nejaučiau jokio skausmo, todėl iškart paklausiau vairuotojo, ar jis sveikas taip pat, o jis atsakė, jog ir jam viskas gerai.

Orijus Gasanovas pateko į avariją

Iš pradžių nesupratau, kas čia nutiko. Bet po to, pasižiūrėjus per galinį langą, pamačiau, kad į mus įsirėžė kitas automobilis. Mašina buvo visa sumaitota. Atrodo, kad smūgis buvo begalinis. Mūsų automobilis iš vidaus atrodė kaip ir nepažeistas, bet išlipus pamačiau, kad jo galas tikrai stipriai kliudytas.

Netrukus pamačiau, kad šalia stovi ir dar viena į šį įvykį pakliuvusi mašina. Pastaroji nuo smūgio net apsisuko. Viskas įvyko labai greitai, net neįtariau, kad susidūrė net trys automobiliai, be to, tuo metu naršiau telefone, skaičiau kaip tik Delfi naujienas.

Galiausiai, paprašiau vairuotojo, kad mano kelionę atšauktų, jog galėčiau išsikviesti naują automobilį, kadangi jau vėlavau į susitikimą. Tokia istorija“, – pasakojo O. Gasanovas.

Nors fiziškai eismo įvykyje nenukentėjo nė vienas žmogus, Orijus neslėpė, kad akimirką po susidūrimo sumišę buvo visi.

Orijus Gasanovas pateko į avariją

„Vairuotojas vaikščiojo susiėmęs už galvos, ta mergina, vairavusi automobilį, kuris atsitrenkė į mus, taip pat buvo labai sutrikusi, atrodė, kad jos mašina sumaitota tikrai labai stipriai. Bet, laimei, visiems viskas gerai“, – atsikvėpė pašnekovas.

Nėra aišku, kodėl kilo eismo įvykis. Žinoma tik tiek, kad tuo metu Geležinio vilko gatvėje buvo padidėjęs eismas.

Neeiline dienos pradžia žurnalistas pasidalijo ir socialiniuose tinkluose, kur pasidalijo nuotraukomis iš įvykio vietos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)