Prieš pasibaigiant 2021-iesiems Stumbrų pora išvyko į Paryžių, kur sutiko ir Naujuosius. Inga drauge su vyru apsistojo prabangiame viešbutyje, kuriame mėgavosi šventiška vakariene.

Įsimintinų akimirkų pora turėjo ir daugiau. Jiedu apsistojo kambaryje, pro kurio langus atsivėrė kvapą gniaužianti miesto panorama ir bene ryškiausias Paryžiaus simbolis – Eifelio bokštas. Tokį vaizdą pora išnaudojo ir įamžindami šiltas atostogų nuotraukas, ir pusryčiaudami.

„Kokie nuostabūs vaizdai, tiesiog žiūrėčiau ir žiūrėčiau, – socialiniuose tinkluose atviravo Inga. – Dažnai manęs klausia, kodėl man taip patinka Paryžius? Tačiau vieno atsakymo tikrai nėra...

Tai ir didinga miesto architektūra, ir madingi bei stilingi žmonės. Net ir Eifelio bokštas, vieniems tai – tiesiog metalo gabalas, o man tai – mūsų su vyru meilės simbolis, nes būtent prie Eifelio bokšto įvyko mūsų sužadėtuvės. Vėliau čia atvykome praleisti medaus mėnesio ir nuo to laiko šį miestą aplankome beveik kasmet.“

Tuo poros kelionė nesibaigė, netrukus po to Inga su vyru patraukė ten, kur gerokai šilčiau – į Seišelius. Šis salynas dažnai vadinamas gražiausiu visame pasaulyje ar net rojumi Žemėje.

„Po ilgos kelionės pagaliau pasiekėme savo atostogų tikslą – Seišeliai. Tad, pagaliau galime pradėti tikras atostogas“, – vieną iš kadrų su maudymosi kostiumėliu komentavo I. Stumbrienė.

Verslininkė juokavo, kad šiame rojaus kampelyje gamta tokia nuostabi, kad tiesiog norisi fotografuotis kur tik pasisuksi.

„Saulė, smėlis, vanduo ir palmės – aš taip įsivaizduoju tobulą vietą atostogoms“, – tūkstančiams sekėjų atviravo ji.

Be visų šių malonumų Inga atostogų proga pasidžiaugė ir pora naujų įvaizdžio detalių, kurias įsigijo būtent Seišeliuose. Verslininkė nusipirko prabangią „Christian Dior“ rankinę ir lankelį-kepuraitę nuo saulės.

„Taip, taip, ir aš turiu silpnybių. Nedaug, bet turiu. Ir nieko čia nepakeisi, moterys mane supras“, – juokavo I. Stumbrienė, kuri neslėpė džiaugsmo dėl papildytos madingų aksesuarų kolekcijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)