Tiesa, vestuvės daugeliui buvo netikėtos – jos įvyko praėjus vos metams po skyrybų su krepšinio treneriu Mariumi Kiltinavičiumi. Iki šiol apie skyrybų priežastis mažai atviravusi Ieva atsivėrė – papasakojo, kodėl nutrūko pirmoji jos santuoka.

15min.lt laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ dainininkė papasakojo, kad prieš vestuves su Mariumi manė, kad tai žmogus, kurį ji turėjo mylėti amžinai.

„Terapijoje supratau, kad mūsų santuoka nebuvo vyro ir moters – tai labiau buvo mamos ir tėčio paieška vienas kitame, kadangi abiejų vaikystė nebuvo lengva. Būdavo, kad aš užtrenkdavau duris, nakvodavau viešbučiuose. Daug visko vyko, apie ką net mano tėvai nežinojo, nes buvo labai gėda kalbėti, nenorėjau to pripažinti, kaltindavau save“, – laidoje tikino atlikėja.

Taip pat Ieva prisipažino, kad su dabartiniu vyru Simu bendravo dar būdama pirmoje santuokoje, tačiau jųdviejų santykiai buvo tik draugiški.

„Santuokoje buvo labai sunku ir man, ir Mariui. Jaučiau didelę kančią. Buvome iš tų porų, kurios galvojo, kad bet ką padarys, kad tik būtų kartu. Kai realiai supratau, jog išeisiu iš santuokos, pirmiausia papasakojau močiutei. Išgirdus istoriją, jos žvilgsnis buvo pilnas meilės, atjautos ir ji man patarė palaukti ženklo. Stebėjau, laukiau, o galiausiai išėjau pas kitą žmogų“, – 15min.lt pasakojo I. Zasimauskaitė.

Nors su Simu Ieva ėmė gyventi jau sugriuvus santuokai, dainininkė neslėpė, kad sulaukė nemažai kritikos ir pasmerkimo.

„Verkiau labai daug, bet ne dėl to, ką kalbėjo nepažįstami žmonės. Man buvo sunku, kad apie tai šnekėjo man artimi, žinomi asmenys. Svarsčiau, kaip jie gali taip apie mane galvoti – man tai buvo nesuvokiama“, – 15min.lt tvirtino I.Zasimauskaitė.

Per vestuves bandė išvengti žiniasklaidos dėmesio

Delfi primena, kad Ieva antrą kartą ištekėjo 2021 m. birželio 21 dieną. Jos išrinktasis – 35-erių Simas Grabauskas, žinomas kaip vaišnavų vienuolis, dvasinis mokytojas. Pora aukso žiedais apsimainyti nusprendė Elektrėnų civilinės metrikacijos skyriuje.

Šiltais jausmais besimėgaujanti pora vienas kitam „taip“ tarė popiet. Nors jiems buvo numatytas laikas keliomis valandomis anksčiau, greičiausiai taip pora mėgino išvengti žiniasklaidos dėmesio.

Jųdviejų pasveikinti atvykusių draugų pora prie įėjimo, pro kurį turėjo išeiti sutuoktiniai, privarė automobilį ir atlenkė sėdynę taip, kad čia įsėsti iš karto galėtų Ieva. Netrukus ši mašina greitai išvažiavo, o netoliese, pro kitą šio pastato išėjimą išėjo galimai Ievos vyras su mergina, veidą prisidengusia kauke.

Netrukus minėta mašina sugrįžo ir čia staigiai įšoko Ieva. Pro automobilio stiklą tebuvo matyti atlikėjos plaukų sagė ir didelė gėlių puokštė, kurią žinoma moteris prieš tai sekėjams buvo parodžiusi socialiniame tinkle. Poros pasveikinti su gėlių puokšte buvo atvykęs ir Ievos brolis.

Neilgai trukus atlikėja instagrame patalpino vaizdo įrašą, kuriame ji filmuojasi vilkėdama baltą suknelę ir šypsodamasi. „Smagiausia diena ever (kada nors, liet.)“, – trumpai prie vaizdo įrašo brūkštelėjo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)