Istorija prasidėjo, kai prieš kelias savaites Šiauliuose įsikūrusio viešbučio-baro feisbuko puslapyje buvo kviečiama pasitikti naujus metus.

„Brangūs mūsų klientai, draugai!

Su kuo pasitiksite žvėriškus 2022 Tigro metus?

“Grafaitė“ organizuoja jau tradicija tapusi Naujųjų metų sutikimo vakarėlį!

Jūsų lauks:
Renginių vedėjai ir atlikėjai Evaldas Vaikasas ir Agnė Michalenkovaitė;
Ruslanas Kirilkinas;
Nuostabūs patiekalai;
Šventinis fejerverkas;
Staigmenos“, – buvo rašoma kvietime.

Tačiau prieš Kalėdas organizatoriai sulaukė nemalonios žinios – Ruslanas parašė žinutę, kad renginyje, į kurį turėjo susirinkti būrys jo gerbėjų, nedalyvaus.

„Padaryti maketai, investicijos į reklamą. Susitarėm su žmogumi – jis jau yra buvęs pas mus, koncertavęs. Puikus atlikėjas, balsas puikus. Nusprendėm, kad pakviesime jį naujųjų sutikimui mūsų viešbutyje. Buvo daug susirašinėjimo – realiai žinutės patvirtina mūsų susitarimą dėl gruodžio 31-ios”, – teigė viešbučio-baro atstovė bei renginio organizatorė.

Pasak moters, su renginiais ir žinomas atlikėjais jie dirba jau ne vienerius metus – per tą laiką nei karto nepasitaikė panaši nemaloni situacija.

„Praėjusią savaitę Ruslanas parašė mano vyrui, kad nedalyvaus Naujųjų sutikime, teigė, kad negali atvykti. Vyrui pasiteiravus, kodėl, jis parašė: „tarkim korona“. O svečių jau prisirinko – visi dėl R. Kirilkino, juk jis pagrindinis“, – „Delfi“ sakė pašnekovė.

Tuomet su žinomu atlikėju susisiekė ir pati minėto viešbučio-baro atstovė.

„Aš paprašiau jo būti atviru ir pasakyti, kas nutiko. Pažadėjau, kad tai liks tik tarp mūsų. Nenorėjome likti išduoti. Tačiau jis iškart po mano žinutės savo storiuose paskelbė, kad atšaukiamas Naujųjų metų koncertas – net nesuderinęs su mumis. Juk mes esame užsakovai. Po kurio laiko Ruslanas vis tik parašė. Paklausė, ar galėtų atsakyti rytoj – dalyvaus ar ne, – pasakojo moteris. – Tačiau po atlikėjo pareiškimo socialiniuose tinkluose apie atšaukiamą pasirodymą mums ėmė skambinti žmonės – vis tik jie čia norėjo atvykti būtent dėl Ruslano. Berods, 10 žmonių jau buvo paprašę gražinti pinigus.“

Tiesa, susirašinėjimas su R. Kirilkinu, pasak „Grafaitės“ atstovės, tuo nesibaigė. Atlikėjas parašė, kad yra nuotaikos žmogus, palinkėjo gražių švenčių.

„Taip pat sulaukiau vienos žinutės, kuri nebuvo į temą – Ruslanas parašė, kad mums tinka Žvagulis. Nesupratau, ar man reikėjo įsižeisti, ar kaip. Visa situacija priminė patyčias, – tikino moteris. – Kadangi tą vakarą mūsų bare dainavo Džordana Butkutė, vieną repliką jam parašiau ir aš. „O jūs, Ruslanai, niekada ir nebūsite Džordana Butkutė. Gaila, ar ne?“ – taip skambėjo mano žinutė. Kaip supratau, tai jį palietė asmeniškai, nes šią mano žinutę Ruslanas paviešino instagrame.“

Atlikėjas „Grafaitės“ atstovei atsakomai rašė, kad jų šeima – negraži ir nelaiminga. Pasak moters, Ruslano elgesys iš tiesų nustebino, nes jis ne tik atšaukė koncertą, bet ir siekė įskaudinti, pasišaipyti.

„Suprantu, gyvenime tikrai visko būna. Bet jo paaiškinimas iš tiesų keistas. Nori atvažiuoja, nori ne“, – „Delfi“ komentavo moteris.

„Delfi“ dėl šios situacijos kreipėsi ir į atlikėją R. Kirilkiną, tačiau šis komentuoti atsisakė.

Paviešino galimai Žilvino Žvagulio grasinimus

Nors tuomet R. Kirilkinas savo poelgio žurnalistams nekomentavo, sausio 1-ąją atlikėjo profilyje socialiniuose tinkluose paviešinta galimai iš Žilvino Žvagulio gauta žinutė.

„Su Naujais Ruslanai! Paskaičiau tavo žinutę barui „Grafaitė“. Šiuo metu laukiu kopijos iš savininkės, jei tu ten paminėjai mano pavardę ir paminėjai taip, kaip spaudoj... Bėk bėk b**t toli. Aš tave pasigausiu, pažadu, artimiausiu metu. Nuplėšiu tavo **** ir sukišiu į ****“, – rašoma žinutėje.

Galimai Žilvino Žvagulio žinutė /Foto: Instagram

Žinutė neva siųsta iš Ž. Žvagulio asmeninio profilio feisbuke, kuriame, panašu, šis dalijasi savo koncertų reklamomis, straipsniais bei mintimis. Profilį seka beveik 2,5 tūkst. internautų, rodoma, jog dainininkas socialiniame tinkle turi beveik 5 tūkst. bičiulių, tarp kurių - beveik visa lietuviško šou verslo grietinėlė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (215)