Kaip rašo Krepšinis.lt, „Barcelona“ informavo, jog paskutinę 2021-ųjų dieną atlikti testai parodė, kad COVID-19 liga užsikrėtė gynėjas Nicolasas Laprovittola, centras Brandonas Daviesas, Š. Jasikevičius ir trys personalo nariai.


Panašu, jog Š. Jasikevičius ir jo šeima Naujųjų išvakarėse dar jautėsi puikiai, nes tiek trenerio, tiek jo žmonos Instagramo profiliuose paviešintos nuotraukos iš 2022-ųjų sutikimo gausiame šeimos bei bičiulių rate. Galima matyti, jog šventėje dalyvavo Jasikevičiaus tėvai, jo štabo kolegos su šeimomis.

Kadruose matyti ne tik pasipuošę krepšinio žvaigždė su žmona, bet ir jų vaikai, kiti artimos aplinkos nariai. Greičiausiai vakarėlio dalyviai net nežinojo, jog taip rizikuoja užsikrėsti.

Prie nuotraukų Š. Jasikevičius didžiosiomis raidėmis visus pasveikino su tuomet dar tik artėjančiais Naujaisiais metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)