Ne išimtis ir žinomi žmonės. Kūčių vakarą socialiniuose tinkluose pasipylė jaukūs kadrai iš namų. Čia matyti vaišėmis nukrauti stalai, besišypsantys artimieji ir fone žybsinčios žiemos švenčių puošmenos.

„Ramių Šv.Kūčių. Meilės, šilumos ir laimės linkime!“ – rašė Oksana Pikul-Jasaitienė.

Dainininkė Monique siunčia linkėjimus kartu su mylimuoju Pauliumi Vaicekausku-Plucando ir keturkoju Leo.

„Tikiuosi, visi turit gyvenime tokį žmogų, kuris į jus žiuri taip kaip Plucando žiūri į Leo. Ir su juo švenčiat gražiausias metų šventes. Skanaus Kūčių stalo ir linksmų Šv.Kalėdų nuo mūsų“, – rašė M. Pundziūtė.


Sveikinimą skyrė ir prezidentė Dalia Grybauskaitė.

„Linkiu ir gražių švenčių! Šviesių ir viltingų Kalėdų, taikių ir sveikų 2022-ųjų!“ – sveikino D. Grybauskaitė.

„Nuostabių, tikrų ir jaukių švenčių su pačiais brangiausiais. Apkabinkite artimą, prisiminkite visus kurie išėjo. Iš naujo pažvelkime vieni į kitus, atraskime netobulume tobulas akimirkas. Atleiskite. Lai šios šventės būna tikros ir magiškos“, – linkėjo Kristina Ivanova.


Tuo tarpu Rolando ir Ievos Mackevičių šeima žiemos šventes sutinka Meksikoje.

„Šilčiausi linkėjimai nuo mūsų Kūčio stalo jūsų Kūčių stalui. Šiemet šiek tiek kitaip“, – rašė Rolandas Mackevičius.




„Šįvakar ir visoms šventėms palinkėjimas: ar reikia pasižadėjimų ir įsipareigojimų? Nemanau. Jūs jau dabar esat pakankami ir geri. Bandykit džiaugtis, o ne save kaltinti ir plakti. Gėda ir kaltė yra atnešti žmonių, kurie mumis manipuliuoja.

Vykit nuo savęs tuos, su kuo jums bloga. Skudurais lauk tuos, kas jus kaltina, moralizuoja ir knisa protą. Jų vietas netruks užimti tie, su kuo jums gera. Darykite tai, ką norite ir kas patinka. Kas nepatinka, to nedarykite - tai vienintelis būdas gyventi laimingai.

Naujo ir gero gyvenimo neatidėliokite. Kol nemylėsite savęs, tol kitiems tikrai geri nebūsite. Tai ir yra Kalėdų stebuklo receptas. Gerų švenčių“, – rašė Andrius Užkalnis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)