„Muzika kuriu jau kokie trys keturi metai. Ji, kaip ir teatras, užima svarbią vietą mano gyvenime“, – patikina pašnekovas.

M.Repšys kuria ne tik sau, bet ir kitiems, rašoma spaudos pranešime. Jo muzikinius sprendimus jau yra girdėję „Kitokio teatro“ lankytojai premjeroje „Rizikinga meilė“. Dar vieną savo darbą, pavadintą „Ave Marija“ ir įgyvendintą su užsienyje reziduojančiu sopranu Karolina Glinskaite, jis planuoja pristatyti naujųjų metų pradžioje.

Vienas artimiausių M. Repšio, kaip aktoriaus, debiutų naujame vaidmenyje yra numatytas gruodžio 27 d. „Kauno oazėje“, kur į komediją „Šventė tęsiasi“ pakvies ryškus scenos žvaigždynas – Aušra Štukytė, Gabija Jaraminaitė, Egle Mikulionytė, Oneida Kunsunga, Tadas Gryn. Nuotaikingoje komedijoje publikos laukia atviros moteriškos istorijos, juokingos situacijos, netgi detektyvinės intrigos bei gyvai atliekamos dainos. Scenoje pasakojamoje istorijoje keturios žavios damos iš sostinės pakliūva į provincijos miestelio policijos nuovadą. O čia ir prasideda neįtikėtinai juokingi nuotykiai, santykių aiškinimaisi ir intrigos, kurias bandys numalšinti nuovados policininkas ir į pagalbą iškviestas vienos iš damų vyras.

Teatras, pasak M. Repšio, jam yra ne tik gyvenimo aistra, bet ir vieta, kurioje jis keičiasi. Repetuojant spektaklį „Mūsų klasė“, jis susipažino su valtorna grojančiu Juliumi Račkausku, užsiminusiu apie svajonę suburti muzikinę grupę. Taip, mintis po minties, šią vasarą kolektyvas, pavadintas „Basas Pegasas“ žengė pirmuosius kūrybinius žingsnius.

„Jau surengėme kelis koncertus, o dabar laukiame nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos. Idėja yra, daina paruošta. Dabar reik ir ją, ir „Basą Pegasą“ pristatyti“, – paatviravo pašnekovas.

Be jo grupėje dar muzikuoja Rokas Smilingis (gitara), Julius Račkauskas (bosinė gitara), Salvijus Žeimys (būgnai), Laurynas Čekelis (klavišai), Eliza Bond (pritariantysis vokalas), Gabrielė Gaudiešiūtė (pritariantysis vokalas).

„Kokiu stiliumi dainuosiu? Savo mėgstamiausiu!“, – intriguoja kūrėjas.

M.Repšys su šypsena paaiškina – repuoja bei dainų žodžius rašo nuo vaikystės. Dainininko amplua jam artimas buvo studijuojant Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje. Kiek vėliau aktorius širdžiai mielą pomėgį apleido.

„Bet mane reabilitavo bičiulis Ironvytas, įkvėpęs naujų minčių ir pasitikėjimo. Esu jam dėkingas“, – kalba M. Repšys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)