Poros sužadėtuvės įvyko sostinės viešbutyje. Vyras sukūrė planą, kuris šią svarbią akimirką pavertė itin romantiška.

„Tikrai nesitikėjau tokio siuprizo, kokį vakar padarė Kai. Taigi, jis susistarė su Elena Puidokaite iš „L'Officiel“, kad ji parašytų man ir pakviestų atvykti į žurnalo grožio rubrikos fotosesiją.

Aš susiruošiau visiškai įsitikinusi, kad šiandien manęs laukia būtent ši fotosesija su Dariumi Kučiu.

Kai atvykau į „Kempinski“ viešbutį (būtent šią fotosesijos lokaciją man pasiūlė Elena), „fotosesija“, kaip tuo metu aš dar galvojau, prasidėjo ir netrukus išgirdau pianinu skambinamą dainą „More than you know“. O ši daina nuo pat mūsų pirmojo pasimatymo, yra MŪSŲ daina – man ji labai brangi ir svarbi.

Tad išgirdus šią ypatingą dainą maloniai nustebau, norėjau pažiūrėti, kas ją groja ir tą akimirką pamačiau iš kitos pusės ateinantį Kai su laimės ašaros akyse.

Žiauriai norėčiau tą akimirką ir vėl išgyventi, nes jausmų buvo milijonas, bet viskas vyko taip greit. O netrukus pamačiau jį priklaupusį ant vieno kelio ir išgirdau klausimą, į kurį atsakymas tapo pačiu lengviausiu kada nors pasakytu „taip“ mano gyvenime. Ir dar kokį 1000 kartų pasakiau „omg, omg”.

Esame be proto laimingi!!!“ – soc. tinkle dalijosi Dovilė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)