„Menas į vieną pusę, aš – į kitą. Aš nemoku, aš neturiu tam gyslelės, o faktas, kad papuošti bet kaip – nesinori. Norėjosi į namus įsinešti pasaką. Ryte atsikeli, gražu, nieko negali sakyti“, – LNK laidoje „KK2“ šypsojosi Viktorija.

Pasiteiravus, ar Laurynas lengvai susitaikė su tokiais norais ir ar nebuvo prieš, verslininkė patikino, kad ne.

„Nieko nesakė, viskas tvarkoj“, – šyptelėjo ji.

„Laurynas išmoko nieko jau nebesakyti“, – antrindamas žmonai nusijuokė Viktorijos vyras.

Pasirodo, kad L. Suodaitis yra labai taupus, todėl ant Kūčių stalo maisto bus tik tiek, kiek galima suvalgyti vienu prisėdimu.

„Mes žinome, ką mėgstame valgyti, tai kam ant stalo prisidėti tai, ko tu nemėgsti? Išmėtimui? Aš esu prieš tokius dalykus. Aš labai pykstu, kai pas mus kažkas iš šaldytuvo keliauja į šiukšlinę“, – neslėpė verslininkas.

„Taip, tai yra tiesa. Jei matau, kad, pavyzdžiui, jogurto galiojimas baigsis jau netrukus, aš turiu jį tuoj suvalgyti, nes jei Laurynas kitą dieną pamatys, jog reikia jį išmesti...“ – sakinio neužbaigė Viktorija.

„Čia ne dėl to, kad esu suvalkietis, bet man nesąmonėti pūdyti maistą“, – mintį užbaigė Laurynas.

Viktorijai priprasti nepirkti ir negaminti daug maisto buvo nelengva, bet Laurynas socialinių tinklų žvaigždei ilgainiui padarė teigiamą įtaką, skelbiama LNK laidoje.

„Negalima švaistyti“, – pripažino V. Siegel.

Takas Kalėdų seneliui į naujus Viktorijos ir Lauryno namus jau yra nutiestas. Jis žino, kokios dovanos yra laukiamos.

„Kažkas gerai yra pasakęs, kad mes esame per mažai turtingi, jog pirktume nesąmones. Jeigu perki daiktą, tai vieną kartą ir gerą, o ne prisipirkti nesąmonių krūvą ir po to garaže tai sandėliuoti“, – pasakojo L. Suodaitis.

„Man vertingesnis dalykas yra pabūti dviese, pavyzdžiui, nuvažiuoti į SPA, nes tikrai pritrūkta to laiko“, – dalijosi Viktorija.

Pora sutiko, kad brangiausia dovana yra ta, kurios Kalėdų senelis atnešti negali, tai – laikas.

„Yra viena diena per savaitę be darbų, be didelio eterio, kuri skirta sau. Procedūroms, poilsiui, pusryčiams, pietums ir vakarienei su draugėms. Tai, kad būtų proto, savęs dvasiškai, fiziškai pailsinimas. Yra viena diena, kai Viktorija ilsisi. Toks buvo mano palinkėjimas jai“, – eteryje sakė jos vyras.

O Viktorija savo vyrui taip pat linkėjo tarp darbų sūkurio nepamesti to, kas svarbiausia – šeimos.

„Šiluma artimiems žmonėms, meilė, rūpestis, atsidavimas šeimai... Norėčiau, kad to jis nepamirštų, nes per tuos darbus, chaosą tikrai kartais gali išsekti“, – linkėjo V. Siegel.

Visą laidą su Viktorija ir Laurynu Suodaičiais žiūrėkite čia: