Renginio organizatorius: ji dingo kaip į vandenį, į skambučius neatsiliepė

Grupės „Funky“ koncertas Anglijoje buvo numatytas gruodžio 17 d. Deja, suplanuotas renginys netikėtai neįvyko, o B. Wilkin, pasak organizatorių, dingo kaip į vandenį. Atlikėja neatsiliepė ir į skambučius.

„Būna gyvenime dalykų, kurių tu negali valdyti. Taip įvyko šiandien. Atvykome su visa komanda į oro uostą pasitikti Beatos iš grupės „Funky“, bet jos pačios nesulaukėme. Pasiaiškinus visą situaciją, pasirodo, ji net nebuvo lėktuve.

Iš mūsų pusės buvo padaryta viskas – organizacija verta daugiau nei 10 balų, bet dėl man nepaaiškinamų priežasčių atlikėjos nesulaukėm. Gaila… Gaila beveik 3 mėnesių darbo, prarasto laiko, laiko, kurį galėjau praleisti su savo šeima ir beprotišku greičiu augančiais vaikais.

Pinigus visiems grąžinsim per 7 darbo dienas, grąžinimas prasidės dar šį vakarą, po 20:00 valandos. Bet šventė vyks! Ant scenos lipsiu aš! Nemokamai visiems, kurie turi bilietus!

Aš pasistengsiu, kad šį penktadienį atšvęstume galingai! Viso to niekas nesugriaus!“ – socialiniame tinkle skelbė renginių organizatorius Gytis Žitkauskas.

Grupės Funky koncerto plakatas

Delfi susisiekus su G. Žitkausku šis neslėpė, kad situacija – išties neeilinė.

„Esmė tokia, kad priežasčių, kodėl taip įvyko, aš neturiu iki dabar. Nežinau, kodėl žmogus neatvyko. Tikrai nesinori jokių sąmokslo teorijų kelti, gal žmogui nelaimė atsitiko... Mes su kolega sąžiningai susėdome ir ieškojome žmogaus, nes galbūt kažkas rimto nutiko.

Manau, po poros dienų mes viską išsispręsime, išsiaiškinsime, na, o šiandien turime tokią situaciją. Koncerto nebus. Vietoj „Funky“ į sceną lipsiu aš. Ne tik organizuoju renginius, bet ir koncertuoju, gal bent taip pakelsime žmonėms nuotaiką, nes pinigai už salę jau yra sumokėti, viskas buvo paruošta koncertui. Visi buvo pasiruošę dirbti. Lipsiu pats, nes nesinori gadinti žmonėms paskutinio prieššventinio savaitgalio. Be to, nežinia, kiek tokios pramogos besitęs, nes pas mus, Anglijoje, koronaviruso skaičiai sparčiai kyla, tad gali būti, kad čia tik dienų klausimas, kada vėl būsime uždaryti. Norėjome padaryti gražią šventę, gaila, nepavyko. Na, bet bandysime kažkaip išsisukti iš situacijos“, – pasakojo pašnekovas.

Iškilus situacijai į viešumą penktadienio popietę „Funky“ vokalistė visgi susisiekė su G. Žitkausku ir atsiprašė. Daugiau detalių, kas nutiko, organizatorius sakė nežinąs.

„Liūdniausia tai, kad žmonės dėl šio renginio įdėjo nemažai darbo ir laiko. To gaila labiausiai. Aišku, visko gyvenime gali nutikti, bet dažniausiai viską galima išspręsti ir apie tai pranešti. Blogiausiu atveju, tą renginį galima būtų nukelti, tačiau kai neturi kontakto su žmogumi, nežinai, ko imtis. Žmogus prapuolė kaip į vandenį, todėl teko daryti sprendimus jau be to žmogaus. Žinoma, tie sprendimai nemalonūs, na, o ką daryti?“ – atsiduso renginių organizatorius.

„Gavome pamoką gerą“, – liūdnai pridūrė jis.

B. Wilkin: susirgome, buvo tikrai bloga situacija

Delfi pavyko susisiekti ir su pačia B. Wilkin, kuri teigė, kad ją ir jos šeimą užklupo koronavirusas.

„Neįsivaizduojate, mano vyro PGR testas buvo teigiamas, mano, ir mus izoliavo. Tai tiek, – komentavo ji. – Mus izoliavo Lietuvoje. Kadangi dirbu su baletais, orkestrais, man pasakė, kad dabar į Angliją negalima vykti. Visi bijome.“

Pašnekovė teigė, kad netrukus turėtų pasirodyti jos viešas ir kiek platesnis pareiškimas apie tai, kas nutiko.

Nepraėjome testų nei aš, nei vyras. Visi vaikai maži susirgę irgi. Situacija tokia, kad jūs neįsivaizduojate“, – tikino dainininkė.

Pasiteiravus, kodėl nepavyko perspėti renginio organizatorių apie esamą padėtį, Beata atsakė, kad tuo metu neturėjo galimybės.

„Mano vyrą išvežė į ligoninę, aš likau be telefono. Aš lėkiau iš paskos. <...> Buvo tokia bloga situacija, galvojau apie vyrą, apie save, vaikus. Negalvojau apie telefoną ir ką ten perskaityti tikrai. Va, tokia situacija. O dabar jau rašosi viešas pareiškimas, kodėl aš neatvažiavau“, – sakė pašnekovė.

B. Wilkin pridūrė, kad prieš kelias valandas ji nepajėgė net kalbėti, o dabar jau jaučiasi kiek geriau. Ateityje dainininkė planuoja plačiau papasakoti, kas nutiko.

Kiek vėliau, penktadienio vakarą, Beata savo socialinio tinklo paskyroje pasidalino atskira žinute.

„Mielieji! Labai apgailestaudama pranešu, kad šįvakar Piterbore turėjęs įvykti koncertas atšaukiamas. Dėl man taikomos saviizoliacijos negaliu išvykti ne tik iš šalies, bet ir iš namų. Pasimatysime po Naujųjų! Saugokite turimus bilietus, su jais pateksite į nukeltą koncertą. Linkiu jaukių, ramių švenčių ir sveikatos jums ir jūsų artimiesiems! Nekantrauju susitikti!“ – feisbuke skelbė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)