Aktyvų gyvenimo būdą propaguojantis aktorius ir humoristas bėgo ne vienas – jam kompaniją palaikė mylimoji Gelminė Glemžaitė. Apie šventinį bėgimą M. Stonkus kalbėjo ir instagrame.

„Atėjom su Gelmine į kalėdinį bėgimą, gavom jau numerius. Gelminė sakė, kad yra labai šalta, kol kas nuotaika labai gera. Dėl įtampos ir jaudulio spėjome ir susipykti“, – juokėsi Mantas.

„Kalėdiniame Eurovaistinės bėgime“ pagrindinė trasa driekiasi 12 kilometrų, kurie simbolizuoja 12 mėnesių. Šiemet bėgikai rinkosi bėgti 12, 6 arba 3 kilometrus. Mažieji sportininkai laukiami „Nykštukų“ trasoje, kurioje įveiks 300 metrų atstumą.

Pirmas toks Kalėdinis bėgimas įvyko 1975 metais. Tuo metu bėgimai buvo vadinami Naujametiniais, tačiau atgavus Nepriklausomybę, bėgimų data dažnai sutapdavo su Kalėdomis ir taip prigijo Kalėdinio bėgimo pavadinimas.

Šiemet, kaip ir kasmet, bėgimo dalyviai stebino savo kostiumais. Nors dažniausiai pasirenkami tradiciniai – Kalėdų Senelio ir Snieguolės – kostiumai, visgi vilniečiai šia tradicija neapsiribojo.

Delfi kviečia pasidairyti nuotaikingoje „Kalėdinio bėgimo“ nuotraukų galerijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)