Vakaro penkių žvaigždučių viešbutyje nepraleido Agnė Jagelavičiūtė, Saugirdas Vaitulionis, Deimantė Kazėnaitė, Simona Starkutė, Vidmantė Martikonytė-Medišauskienė su vyru Pauliumi, Rasa Stasioniene su vyru, Inga Žuolytė su vyru, Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis, Mantas Petruškevičius, Marija Palaikytė, Ugnė Galadauskaitė, Milita Daikerytė su mama ir kiti svečiai.

Šventinio vakaro nepraleidusi V. Siegel pasakojo, kad su vyru dažnai aplanko sostinės restoranus. Žinoma moteris su šeima mėgsta sau pasidaryti šventę ir tam visai nereikia svarbios progos.

Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis

„Šis vakaras man nuostabus, esu šio viešbučio gerbėja. Su Laurynu mėgstame apsistoti viešbučiuose vienai nakčiai, pabėgti nuo šurmulio. Šiandien taip pat liksime nakvoti“, – pasakojo verslininkė.

Viktoriją į renginį atlydėjo jos vyras L. Suodaitis, pasipuošęs pilku kostiumu. Kviestinis renginio svečias veikiausiai šyptelėjo išvydęs vakaro vedėją Tomą Legenzovą, kuris vilkėjo identišką dryžuotą kostiumą. Dviejų vyrų įvaizdis skyrėsi tik aksesuarais: vienas iš jų pasirinko kaklaraištį, kitas – varlytę. Skyrėsi ir džentelmenų avalynė.

Tomas Legenzovas

Pasirodo, kad tai nebuvo vienintelis sutapimas šventišką vakarą. Akylesni pastebėjo, kad fotografams pozuojančios damos savo rankose laikė tokias pat „Chanel“ rankines. Panašų skonį aksesuarams jaučia V. Siegel, A. Jagelavičiūtė, R. Stasionienė bei Dovilė Urbanaitė.

Šventiško renginio akimirkos

Tiesa, tokie netikėti sutapimai tikrai nesugadino nuotaikos. Svečiai, kaip teigiama spaudos pranešime, pasinėrė į tikrą gastronominę kelionę.

Šventinę atmosferą restorane kūrė gyva muzika, vyko barmenų ir afrikietiškų būgnų šou, balerinos pasirodymas. Daugybės komplimentų sulaukė ir garsiausio šalies floristo Manto Petruškevičiaus kalėdiniai papuošimai.

Svečiai mielai fotografavosi prie tviskančios Kalėdų eglės ir kitų kalėdinių dekoracijų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (226)