Instagrame A. Valentaitė parodė ne tik naują šukuoseną, bet ir pasidžiaugė švarkeliu, kurį sukūrė dizaineris Juozas Statkevičius. Juo Asta džiaugiasi jau ne vienerius metus.

Modelis socialiniame tinkle paviešino ir nuotrauką iš 2015-ųjų. Tuomet tą patį švarkelį dėvinti Asta džiaugėsi pečius siekiančiais plaukais, kurie buvo keliais tonais tamsesni.

Po paviešintomis nuotraukomis Asta sulaukė gausybės bičiulių ir sekėjų komplimentų.


Visai neseniai A. Valentaitė demonstravo nepriekaištingą įvaizdį elegantiškame renginyje Oksfordšyre. ​Blenheimo rūmuose vykusiame priėmime A. Valentaitė pozavo šalia savo sužadėtinio, multimilijonieriaus verslininko Gleno Manchesterio ir Jungtinės Karalystės ministro pirmininko Boriso Johnsono.

„Buvo tikras malonumas ir garbė sutikti ministrą pirmininką Borisą Johnsoną“, – trumpai šalia nuotraukos instagrame brūkštelėjo žinoma lietuvė.

Renginiui užmiestyje, Marlboroughų hercogų rūmuose, A. Valentaitė pasirinko elegantišką žemę siekiančią safyro spalvos suknelę, prie kurios priderino žėrinčią mini rankinę ir subtilius papuošalus.

Išlavintą skonį išdavė kukli žemai suimtų plaukų šukuosena ir natūraliai bei gaiviai atrodantis makiažas.

Pasidalijusi šventiškai nusiteikusios jų trijulės nuotrauka, A. Valentaitė sulaukė gausybės komplimentų. Kometaruose buvo giriamas elegantiškas jos įvaizdis ir žavesys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (213)