D. Šimkus su savo išrinktąja susipažino internete – ten, kur vienas kitą randa dažnas šiuolaikinis žmogus.

„Kartu esame jau virš 3,5 metų. Žmonai pasipiršau po trijų mėnesių draugystės, o vestuvės įvyko tik dabar“, – atvirauja renginių vedėjas.

Donatas Šimkus ir Barbora Griežytė-Šimkuvienė / Foto: Mikita studio

Pora savo sąjungą norėjo palaiminti prieš Dievą, todėl tuokėsi jo akivaizdoje Visų Šventųjų bažnyčioje, Vilniuje.

„Mūsų vestuvės įvyko lapkričio 20-ąją dieną. Šį mėnesį pasirinkome neatsitiktinai. Kadangi dirbu su renginiais, tik lapkritį pavyko rasti laiko surengti šventę. Nuo šiol lapkričio 20-oji mums bus viena laukiamiausių dienų gyvenime, o lapkritis nebebus pats šalčiausias ir tamsiausias mėnuo“, – šypteli žinomas vyras.

Pasiteiravus, kaip jiedu jautėsi per ceremoniją, ar nebuvo jautrių akimirkų, Donatas neslėpė, kad kartą jam buvo sukilusios emocijos, esant bažnyčioje, kai žvelgė į tuomet dar tik būsimą savo žmoną.

Donatas Šimkus ir Barbora Griežytė-Šimkuvienė / Foto: Mikita studio

„Prieš vestuves abu jautėmės ramūs, tikriausiai dėl to, kad buvome užtikrinti savo sprendimu. Man asmeniškai tai buvo tikrai labai jautri ceremonija ir, matant ateinančią savo žmoną link altoriaus, vedant jos tėčiui, akyse pradėjo kauptis ašaros. Galima sakyti, kad beveik visą ceremonija buvau labai susijaudinęs, o žmonos veide, atvirkščiai, visos ceremonijos metu nuo veido nedingo šypsena“, – pasakojo jis.

Ne paslaptis, kad ne vieniems jaunavedžiams vestuvių planavimą apsunkino įprastą gyvenimą sukausčiusi pandemija. Laimei, jaunieji ir jų svečiai turėjo magišką vakarą be jokių didelių netikėtumų.

„Na, žinant kokiais neramiais laikais gyvename, esame labai laimingi, kad pavyko surengti šventę. Žinoma, jaudulys laukiant šventės buvo, nes negalėjome žinoti, ar kas nors nesusirgs iš svečių, ar kas nors neįvyks nenumatyto. Laimei, švente esame labai patenkinti, nes joje dalyvavo patys mylimiausi žmonės. Šventėje buvo visko – ir magijos, ir atlikėjų pasirodymų, ir įtraukiančios veiklos, ir geros muzikos. Šventės paveikslas buvo labai gražus“, – džiaugiasi pora.

Donatas Šimkus ir Barbora Griežytė-Šimkuvienė / Foto: Mikita studio

Ilgą laiką D. Šimkus buvo žinomas kaip dainininkas, tačiau žinomas vyras jau ne vienerius metus yra nėręs ir į renginių verslą. Ar šou versle besisukančiam vyrui nebuvo keista atsidurti kitoje barikadų pusėje ir, negalvojant apie darbą, mėgautis savo meilės švente?

„Na, buvo šiek tiek keista, bet kartu ir padėjo praplėsti akiratį, dar geriau suprasti jaunuosius, su kuriais dirbsiu ateityje, į ką verta atkreipti dėmesį. Šventėje nemažai dalyvavo žmonių, dirbančių pramogų sektoriuje, kuriuos yra sunku nustebinti, bet mūsų tikslas nebuvo kuo nors nustebinti, norėjome sukurti tokią atmosferą, šventę, kurioje galėtų visi jaustis jaukiai, galėtų atsipalaiduoti ir su šypsena švęsti. Žmonės po visų karantinų išsiilgo švenčių, tas pasijuto ir su mūsų svečiais – visi iš širdies dalyvavo šventėje“, – įspūdžiais dalijosi D. Šimkus.

Po smagių vestuvių pora jau galvoja ir apie saldų medaus mėnesį.

„Jau pradėjome jį planuoti ir labai norime aplankyti Pietų Ameriką, kur dar nesame buvę su žmona. Iš tiesų esame dideli keliautojai, tačiau pandemija šiek tiek pristabdė šią mūsų aistrą“, – Delfi prisipažino dainininkas ir renginių vedėjas.

Donatas Šimkus ir Barbora Griežytė-Šimkuvienė / Foto: Mikita studio
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)